Μια απίστευτη συλλογή που περιλαμβάνει 23 σπάνιες Porsche 911, 5 Ferrari, αλλά και ένα τανκ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι διαδικτυακές δημοπρασίες αυτοκινήτων είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια και έχουν συμβάλλει στην δημιουργία μεγαλύτερου ενδιαφέροντος για σπάνια και συλλεκτικά αυτοκίνητα. Πρόσφατα ακόμα μια δημοπρασία έλαβε χώρα μέσω του διαδικτυακού οίκου Collecting Cars με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία περιλαμβάνει 38 συλλεκτικά κομμάτια που ανήκουν στην συλλογή Leonard.

Η συλλογή Leonard περιλαμβάνει 38 σπάνια οχήματα, μεταξύ των οποίων μερικές από τις καλύτερες Porsche που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, τα οποία είναι προσφέρονται αυτή την στιγμή στους συλλέκτες, και όχι μόνο, χωρίς τιμή εκκίνησης στον ιστότοπο CollectingCars.com.

1991 Porsche 911 (964) Carrera RS

Τα highlights της συλλογής είναι μια Carrera GT του 2006 βαμμένη με Fayence Yellow και κατά παραγγελία δερμάτινο εσωτερικό από το τμήμα Exclusive Manufaktur της Porsche, καθώς και μια Porsche 911 (964) Carrera RS που έχει γράψει μόλις 164 χιλιόμετρα.

Ferrari F512 M 1997

Εκτός από τις 23 Porche 911, η συλλογή Leonard περιλαμβάνει και μερικές Ferrari, μεταξύ των οποίων και δύο παραδείγματα F512 M, μια Scuderia 430 του 2008 και μια GTC4Lusso του 2018.

Άλλα hilights τησς συλλογής είναι μια BMW Z8 του 2000, μια Mercedes-AMG GT R 2017 και, ένα ελαφρύ τανκ Alvis Sabre, το οποίο λέγεται ότι είνα το γρηγορότερο στην κατηγορία του.

Alvis Sabre light tank

Η υποβολή προσφορών για τη συλλογή Leonard πρόκειται να λήξει στις 16 Μαΐου, οπότε αν θέλετε να αποκτήσετε ένα από αυτά τα “διαμάντια”, θα πρέπει να βιαστείτε!

Δείτε όλα τα αυτοκίνητα τςη συλλογής στο βίντεο παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: Αν δείτε την Rolls-Royce του ράπερ Drake θα τρίβετε τα μάτια σας!

Share.

Comments are closed.