Μία απίστευτη Porsche 911 Targa του 1973 απο τον οίκο Berluti

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία απίστευτη Porsche 911 Targa του 1973 με ένα bespoke δερμάτινο εσωτερικό Berluti είναι μεταξύ των αντικειμένων που θα προσφέρονται στην “Berluti: The Art of Craftsmanship”, μια online δημοπρασία μέσω του οίκου Sotheby’s που θα διεξαχθεί από τις 24 Απριλίου έως τις 7 Μαΐου.Η Porsche θα πωληθεί όχι μόνο με το μοναδικό δερμάτινο εσωτερικό της, αλλά μαζί με ένα ζευγάρι driving shoes και μια weekend τσάντα, δήλωσε ο Sotheby’s. Η εκτιμώμενη αξία πριν από τη δημοπρασία είναι € 175.000 έως € 225.000.

Ο Berluti είναι ο πολυτελής οίκος υποδημάτων και δερμάτινων ειδών με έδρα το Παρίσι, ο οποίος ανήκει στην LVMH και ιδρύθηκε το 1895. Η λίστα των διάσημων πελατών του με την πάροδο των χρόνων τους έχει συμπεριλάβει όλους, από τον Marcel Proust και τον δούκα του Windsor στους Andy Warhol και Jeremy Irons. Το signature δέρμα Venezia του οίκου, έχει βαθιά λειανθεί και έχει αποκτήσει μια πλούσια πατίνα, καθιστώντας αυτή την Porsche μια απο τις πιο όμορφες 911 Targa που έχουν κατασκευαστεί.

Η πρωταγωνίστρια του “Berluti: The Art of Craftsmanship”, διαθέτει τον αρχικό αερόψυκτο V6 κινητήρα 2,4 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 190 ίππους. Είναι η παραλλαγή S, που σημαίνει ότι μοιράζεται πολλά από τα χαρακτηριστικά του 2.7 RS. Αυτό είναι το πρώτο πλήρως προσαρμοσμένο αυτοκίνητο από την Berluti, και όλες οι εργασίες έγιναν από έναν master ταπετσέρη υπό την καθοδήγηση του Berluti ατελιέ στην Γαλλία.

Εκτός από τα καθίσματα, τα στοιχεία του αυτοκινήτου που έχουν επένδυση με δέρμα Venezia είναι το τιμόνι, το ταμπλό με διπλή ραφή, ο λεβιές ταχυτήτων, η Targa οροφή, το μπροστινό εσωτερικό μέρος και υπάρχει μια υπογραφή «Berluti Paris» στην πόρτα του ντουλαπιού, ένα λογότυπο «Β» στο τιμόνι και στο custom μπρελόκ του κλειδιού του αυτοκινήτου.

Ενώ ο Berluti δεν είναι ο μοναδικός γαλλικός οίκος πολυτελών ειδών που έχει εμπλακεί με την δημιουργία custom εσωτερικών αυτοκινήτων, αυτό είναι το πιο κομψό που έχουμε δει ποτέ. Και είναι εξοπλισμένο με μερικά εξίσου κομψά δερμάτινα αξεσουάρ Berluti. Αυτά περιλαμβάνουν ένα special ζευγάρι driving shoes και μια weekend τσάντα απο δέρμα Venezia, για το τέλειο οδικό ταξίδι με αυτή την πανέμορφη Targa.

Παρόλο που μπορεί να είναι πιο ακριβό απ’ ό, τι οι περισσότερες Targas, ακόμη και σε κατάσταση concours, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι ποτέ δεν θα συναντήσετε παρόμοιο όσο ζείτε και οδηγείτε…

Share.

Comments are closed.