Με αυτό το βαν μπορείς πραγματικά να γυρίσεις όλο τον κόσμο!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα τροχόσπιτα ήταν κάποτε τα πιο παραδοσιακά οχήματα που έβλεπες στον δρόμο. Μεγάλα, αργοκίνητα, και με ένα εσωτερικό αλλά και εξωτερικό στυλ που θύμιζε παλιό διαμέρισμα της δεκαετίας του ’70, ενώ συνήθως αγοράζονταν από ανθρώπους που μόλις είχαν συνταξιοδοτηθεί.

Τα τελευταία χρόνια η αντίληψη αυτή έχει αλλάξει, καθώς οι εταιρείες δημιουργούν αυτοκινούμενα τροχόσπιτα τα οποία είναι ιδανικά για περιπέτεια και προσφέρουν την πολυτέλεια ενός σύγχρονου διαμερίσματος. Αυτό ακριβώς κάνει και το Hymer, ένα άκρως λειτουργικό βαν, το οποίο είναι βασισμένο στο νέο μοντέλο Sprinter της Mercedes-Benz.

Το Hymer είναι ένα άνετο και λειτουργικό όχημα, στο οποίο τα πάντα έχουν σχεδιαστεί επιμελώς για να μεγιστοποιήσουν τον διαθέσιμο χώρο και να δίνουν την αίσθηση της σπιτικής θαλπωρής. Στο πίσω μέρος του οχήματος έχουν τοποθετηθεί δύο καναπέδες, όπου οι επιβάτες μπορούν να κάθονται εκεί και να απολαμβάνουν το γύρω τοπίο όταν ανοίγουν οι πόρτες του. Μια σκάλα οδηγεί στο κρεβάτι στην οροφή, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα, ενώ μια μικρή κουζίνα και ένα πλήρες μπάνιο συμπληρώνουν τον υπόλοιπο χώρο.

Για αυθόρμητα ταξίδια, αλλά και για όσους προτιμούν τις εναλλακτικές διακοπές, το Hymer είναι σίγουρα η ιδανική επιλογή. Δυστυχώς το βαν ειναι ακόμα ένα concept και δυστυχώς η παραγωγή του δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.


Διαβάστε επίσης: Το ρετρό τροχόσπιτο που όλοι θέλουμε για τις καλοκαιρινές διακοπές μας

Share.

Comments are closed.