Κλιντ Ίστγουντ: Δείτε την εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων του θρύλου του Χόλιγουντ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συλλέκτες αυτοκινήτων υπάρχουν πολλοί και τα ποσά που έχουν ξοδέψει κατά καιρούς για να εμπλουτίσουν τις συλλογές τους είναι τεράστια, υπάρχουν ωστόσο μερικοί που αν και η συλλογή τους δεν κοστίζει εκατομμύρια δολάρια, όπως του Τζέι Λένο και του Τζέρι Σάινφλεντ, διαθέτει εντυπωσιακά και σπάνια οχήματα.

Ένας από αυτούς είναι ο θρύλος της βιομηχανίας του Χόλιγουντ, Κλιντ Ίστγουντ, ο οποίος έχει καταφέρει να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα κατά την διάρκεια της μακροχρόνιας καριέρας του, πολλά από τα οποία έχουν δοθεί για τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα που έχει στην συλλογη του.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα οχήματα που έχει στο γκαράζ του αυτή η μεγάλη μορφή του παγκόσμιου κινηματογράφου:

Lincoln K-Series convertible (1937)

Αφού υποδύθηκε έναν τραγουδιστή της κάντρι που πάσχει από φυματίωση στην ταινία “Στο Δρόμο για το Νάσβιλ”, ο ηθοποιός αγόρασε την Lincoln Model-K convertible του 1937 που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία.

Austin Healey 100M (1955)

H Austin Healey ήταν η συνήθης επιλογή των ευκατάστατων ανδρών κατά τις δεκαετίες του 1950 και του 1960. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που έγινε γνωστό για το γεγονός ότι ήταν πολύ γρήγορο για την εποχή και είναι ιδιαίτερα περιζήτητο και συλλεκτικό τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Δείτε την απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων του διάσημου ράπερ Jay-Z

Gran Torino Sport (1972)

Το αυτοκίνητο που είδαμε στην ομώνυμη ταινία που σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε ο Ίστγουντ, προστέθηκε στην συλλογή του μετά την ολοκληρωση της.

Ferrari 365 GT4 Berlinetta Boxer (1974)

Η Ferrari 365 GT4 Berlinetta Boxer που βλέπουμε εδώ, πωλήθηκε αρχικά στην Ιταλία και στην συνέχεια έφτασε στις ΗΠΑ όπου αγοράστηκε από το Ίστγουντ το 1977.

GMC Typhoon (1992)

Ένα στιβαρό SUV από την δεκαετία του 90′, το οποίο αν και δεν είναι τόσο “χολιγουντιανό” είναι ιδιαίτερα cool, όπως και ο κάτοχος του.


Διαβάστε επίσης: 10 ατάκες που έχει ξεστομίσει ο “σκληρός” τύπος του Χόλιγουντ, Κλιντ Ίστγουντ

Share.

Comments are closed.