Κλεμμένα αυτοκίνητα αξίας άνω των 2 εκατ. δολαρίων βρέθηκαν κρυμμένα σε αχυρώνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορείς να βρεις σε έναν αχυρώνα…

Επαρχιακή αστυνομία στον Καναδά συνέλαβε δύο άτομα που κατηγορούνται ότι έκρυψαν πολλά κλεμμένα αυτοκίνητα σε έναν αχυρώνα στο νοτιοδυτικό Οντάριο. Η συλλογή των κλεμμένων αυτοκινήτων, μερικά από τα οποία χρονολογούνται από το πρώτο μισό του περασμένου αιώνα, εκτιμάται ότι αξίζει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια.

OPP WEST REGION/X

Στα τέλη του περασμένου έτους η επαρχιακή αστυνομία του Οντάριο (OPP) είχε λάβει μία πληροφορία σχετικά με κλεμμένα οχήματα στην Κομητεία Λάμπτον. Μετά από πολύμηνη έρευνα, στις 14 Μάϊου εκδόθηκε ένταλμα έρευνας για ένα ακίνητο στην μικρή αγροτική κοινότητα Στίρλινγκ. Εκεί, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα κλεμμένα οχήματα σε έναν αχυρώνα.

Αναρτήσεις στα επίσημα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της OPP αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που διενήργησαν την έρευνα εντόπισαν μια σειρά από κλασικά αυτοκίνητα και κατέσχεσαν 16 από τους δράστες ως προϊόντα εγκλημάτων. Οι αρχές δεν προσδιόρισαν την μάρκα των οχημάτων που είχαν βρει, αλλά στις φωτογραφίες που συνοδεύουν τις αναρτήσεις βλέπουμε μερικές Chevrolet Corvette’s πρώτης γενιάς, hot rods και φορτηγάκια που χρονολογούνται από την προπολεμική εποχή.


Διαβάστε επίσης: Οι ληστείες που έκαναν τους Μπόνι και Κλάιντ να δείχνουν ερασιτέχνες!

Share.

Comments are closed.