Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος έφτιαξε την πιο αποκλειστική πίστα Formula 1 στον κόσμο!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

H πιο αποκλειστική πίστα Formula 1 στον κόσμο βρίσκεται στην ορεινή περιοχή της επαρχίας Chiba της Ιαπωνίας, μόλις 100 χιλιόμετρα νότια του Τόκιο.

Η συγκεκριμένη πίστα ανήκει στο Magarigawa Club, το μοναδικό πολυτελές κλαμπ οδήγησης στον κόσμο, άνοιξε το 2023 και σχεδιάστηκε από την Tilke Engineers & Architects, την διάσημη και αναγνωρισμένη από την FIA εταιρία ανάπτυξης και σχεδιασμού αντίστοιχων έργων, η οποία είναι υπεύθυνη για το Yas Marina Circuit και το Bahrain International Circuit, μεταξύ άλλων.

Η πίστα των 3,5 χιλιομέτρων στην γραφική οροσειρά, περιλαμβάνει 22 στροφές και μία ευθεία 800 μέτρων. Είναι μια προκλητική πορεία αλλά σχεδιασμένη με γνώμονα την ασφάλεια, προσφέροντας στα μέλη του κλαμπ αποκλειστική πρόσβαση σε μια από τις πιο πολυτελείς πίστες στον κόσμο και μια ασυναγώνιστη εμπειρία οδήγησης.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του κλαμπ, έναν Ιάπωνα δισεκατομμυριούχο και λάτρη της οδήγησης, ο οποίος πάντα έψαχνε ένα μέρος για να οδηγήσει τα supercars του. Το Magarigawa Club διαθέτει επίσης τέσσερις ευρύχωρες βίλες που βλέπουν στην πίστα, για τα μέλη και τις οικογένειες τους.

Το Magarigawa Club προσφέρει επίσης προηγμένα μαθήματα οδήγησης από τον νικητή του Le Mans το 1995, Masanori Sekiya, καθώς τις υπηρεσίες επαγγελματιών μηχανικών για την φροντίδα των supercars των μελών.

Φυσικά, όλες αυτές οι υπηρεσίες έχουν ένα τίμημα, καθώς οι ετήσιες συνδρομές ξεκινούν από 235.000 δολάρια.


Διαβάστε επίσης: Στο “σφυρί” 5 σπάνιες Ferrari – Εκτιμάται ότι θα φτάσουν τα 20 εκατ. δολάρια!

Share.

Comments are closed.