Η θωρακισμένη Cadillac Escalade απο την AddArmor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενώ απο έξω, μοιάζει με μια ελαφρώς προσαρμοσμένη Cadillac Escalade, αν ρίξετε μια ματιά μέσα της θα ανακαλύψετε ότι είναι κάτι περισσότερο απο αυτό που φανταζόσασταν.

Με ίδρυση από πρώην μέλη της επιβολής του νόμου και μέλη των ειδικών δυνάμεων, η AddArmor σας καλύπτει εάν η σας δουλειά απαιτεί καθημερινή μεταφορά υψηλής ασφάλειας. Το αυτοκίνητο κοστίζει 350.000 δολάρια και εκτός από τα αλεξίσφαιρα τζάμια που προσφέρουν θωράκιση από πυρομαχικά διαμετρήματος 30-06, 7.62, και 5.56, το πακέτο Executive Protection της AddArmor διαθέτει και άλλα κρυφά αντίμετρα μαζί με ένα εξαιρετικά πολυτελές εσωτερικό.

Η τρίτη σειρά καθισμάτων της Escalade έχει αφαιρεθεί για δύο σειρές καθισμάτων και μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης 32 ιντσών που χωρίζει τον οδηγό απο τον χώρο των επιβατών. Αντί για την κλασσική θωράκιση από χάλυβα, η εταιρία τοποθετεί στο Escalade πάνελ κατασκευασμένα από carbon, τα οποία είναι 10 φορές πιο ισχυρά και 60% ελαφρύτερα, από την χαλύβδινη θωράκιση, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να βγείτε από μια άσχημη κατάσταση τόσο γρήγορα, όσο μπήκατε σε μία.

Το αυτοκίνητο διαθέτει θύρες πυροβόλων όπλων, προκειμένου οι άνθρωποι που βρίσκονται στο εσωτερικό να μπορούν να απαντήσουν στα πυρά που θα δεχτούν, δορυφορικό σύστημα επικοινωνιών, σύστημα ανίχνευσης ναρκών, κάμερα νυχτερινής όρασης 360 μοιρών και run-flat ελαστικά.

Share.

Comments are closed.