Η Porsche αποκάλυψε δύο νέα ποδήλατα υψηλών αποδόσεων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Porsche αποφάσισε να εμπλουτίσει την γκάμα των e-bike της με δύο νέα μοντέλα υψηλών επιδόσεων – το eBike Cross Performance και το eBike Cross Performance EXC – τα οποία κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία Rotwild.

Το μοντέλο Cross Performance αποτελεί συνέχεια του eBike Cross της Porsche, το οποίο υπάρχει ήδη στην αγορά εδώ και δύο χρόνια. Η έκδοση Performance εξασφαλίζει ακόμα καλύτερη απόδοση στο βουνό, καθώς χρησιμοποιεί μια ανάρτηση της Fox Factory, έναν ισχυρό κινητήρα Shimano EP-801 και μια μπαταρία 630 WH.

Porsche

Ο κινητήρας EP-801 φιλοξενεί δύο προφίλ οδήγησης: το πρώτο περιλαμβάνει τρεις λειτουργίες υποστήριξης (Eco, Trail και Boost) και το δεύτερο προφίλ διαθέτει 15 παραμέτρους υποστήριξης που μπορούν να ρυθμιστούν μεμονωμένα. Για βέλτιστη επιβράδυνση, το ποδήλατο διαθέτει σύστημα πέδησης MT7 με ισχυρή τετραπίστονη δαγκάνα, που αποτελείται από σφυρήλατο αλουμίνιο.

Porsche

Το Porsche eBike Cross Performance EXC από την άλλη έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε ακόμα πιο απαιτητικό και δραστήριο αγοραστικό κοινό, και προσφέρεται σε έξι ειδικά επιλεγμένα χρώματα από το Porsche Exclusive Manufaktur: Star Ruby Neo, Ice Grey Metallic, Mamba Green Metallic, Carmine Red, Shade Green Metallic και Shark Blue.

Porsche

Και τα δύο νέα e-bike είναι διαθέσιμα σε τρία μεγέθη πλαισίου, S (για περίπου 1,56–1,70 μέτρα ύψος), M (για περίπου 1,68–1,82 μέτρα ύψος) και L (για περίπου 1,80–1,94 μέτρα ύψος) στην ιστοσελίδα στης Porsche και σε επιλεγμένα Porsche Centers και Porsche Design Stores.

Δείτε μερικές επιπλέον φωτογραφίες παρακάτω:

Porsche

Porsche

Porsche

Porsche

Porsche

Porsche

Porsche

Porsche


Διαβάστε επίσης: 6 camper vans για να κάνεις εκείνο το οδικό ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν

Share.

Comments are closed.