Η ολοκαίνουργια Porsche 911 Cabriolet είναι εδώ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από τότε που η Porsche παρουσίασε το πρώτο 911 Cabriolet στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 1981, το ανοικτό σπορ αυτοκίνητο ήταν φάρος ψυχαγωγίας, στυλ και σεξουαλικής έκφρασης.

Και για το μοντέλο του 2020, είναι καλύτερο από ποτέ.

Αυτό οφείλεται κυρίως στις φρέσκες, σύγχρονες γραμμές που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην έκδοση coupe που έκανε το ντεμπούτο της πριν από έξι εβδομάδες, μαζί με μια επαναδιαμορφωμένη υφασμάτινη κουκούλα η οποία διαθέτει ένα στέρεο γυάλινο πίσω τζάμι η οποία μπορεί να ανοίξει και να κλείσει σε μόλις 12 δευτερόλεπτα σε ταχύτητες μέχρι έως 31 μίλια / ώρα.

Κατ΄αντιστοιχία με την coupe έκδοση, η 911 Cabriolet θα είναι αρχικά διαθέσιμη στην πισωκίνητη έκδοση Carrera S και στην τετρακίνητη Carrera 4S, οι οποίες είναι εξοπλισμενες με εναν επίπεδο εξακύλινδρο κινητήρα 3,0 λίτρων που αποδίδει 450 ίππους και 530 Nm ροπής, και συνδυάζεται με το νέο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων.

Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις, η ανοιχτή Carrera S υπόσχεται επιτάχυνση από 0-100 Km/h σε 3,7 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 306 Km/h σε συνδυασμό με το προαιρετικό εξοπλιστικό πακέτο Sport Chrono, ενώ η 4S με το ίδιο πακέτο εξοπλισμό κάνει τα 0-100 σε 3,6 δευτερόλεπτα και προσφέρει μέγιστη ταχύτητα 304 Km/h. Σημειώνεται ότι στις εκδόσεις χωρίς το προαιρετικό εξοπλιστικό πακέτο Sport Chrono οι χρόνοι επιτάχυνσης διαμορφώνονται σε 3,9 δευτερόλεπτα για την Carrera S και 3,8 δευτερόλεπτα για την Carrera 4S.

Με τέτοιες επιταχύνσεις καλύτερα να δέσετε την σφιχτά την ζώνη σας…

Share.

Comments are closed.