Η McLaren 720S N-Largo απο την Novitec

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην σημερινή εποχή των supercars, η εύρεση του χώρου για παρεταίρω βελτίωση μπορεί να είναι δύσκολη – αλλά ποτέ δεν πρόκειται να το πούμε αυτό στην Novitech. Ανεξάρτητα από το πόσο υψηλής απόδοσης είναι ένα αυτοκίνητο, καταλήγουν με έναν τρόπο να το βελτιώσουν, και η ανάληψή της McLaren 720S αποδεικνύει την ικανότητά τους. Η Novitech κατάφερε να καθορίσει τις κριτικές όσον αφορά το 720S, δίνοντας του ένα πιο επιθετικό makeover από ανθρακονήματα που θυμίζει το 720S που βασίζεται στο Senna.

Τα νέα εξαρτήματα δεν είναι μόνο για επίδειξη, καθώς η Novitech έχει δοκιμάσει τα κομμάτια για να βεβαιωθεί ότι υπερβαίνουν τις αεροδυναμικές και ψυκτικές ιδιότητες των πρωτοτύπων. Κατασκευασμένο από carbon, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται επίσης νέες σφυρήλατες ζάντες, νέα ελατήρια που μειώνουν την απόσταση κατά 35 mm, αποστάτες τροχών 22 mm μπροστά και 30 mm πίσω, και εξάτμιση από Inconel που βελτιώνει τον ήχο V8 4,0-λίτρων turbo κινητήρα.

Αυτός δυνάμωσε κατά 86 άλογα και πλέον αποδίδει 806 άλογα με 878 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει 2,7 δευτερόλεπτα (2,9 δευτ. εργοστασιακή τιμή), τα 0-200 χλμ/ώρα σε 7,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 346 χλμ/ώρα (341 χλμ/ώρα εργοστασιακή τιμή). Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες και Alcantara επενδύσεις, όπως και νέα διακοσμητικά.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Share.

Comments are closed.