Η E-raw 04 Signature γεννήθηκε για να προσφέρει μια νέα οδηγική εμπειρία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κάθεμια από τις μοτοσικλέτες τους είναι μοναδική, made to measure και πάντα σε διάλογο με τους πελάτες.

Η Essence motorcycles έκανε το ξεκίνημα της με ένα πρωτότυπο κατασκευασμένο από τον ιδρυτή της, Martin Hulin.Το πρωτότυπο αυτό έγινε viral, και ο Hulin με την μικρή του ομάδα ξεκίνησαν να δουλεύουν για να βελτιώσουν το concept δημιουργώντας μια σειρά από τέσσερις ηλεκτροκίνητες μοτοσικλέτες. Στην E-raw 04 Signature χρησιμοποίησαν ένα απλό πλαίσιο χωροδικτύωμα τύπου trellis και πρόσθεσαν ένα ιπτάμενο κάθισμα κατασκευασμένο από βουρτσισμένο αλουμίνιο που μοιάζει με ένα κομμάτι αφηρημένης τέχνης, που είναι και το επίκεντρο του σχεδιασμού της μοτοσικλέτας.

Οι μπροστινές αναρτήσεις υψηλων προδιαγραφών, το οπίσθιο μονό αμορτισέρ (monoshock) από την Ohlins και η αλυσίδα αλουμινίου CNC δείχνουν ότι το E-raw δεν κατασκευάστηκε με μια απλή μετατροπή του πρωτοτύπου.

Οι απόδοσεις της μοτοσικλέτας είναι επίσης ενδιαφέρουσες αφού αποδίδει 205 ίππους και ροπή στρέψης 295 lb-ft. Αυτοί είναι τρελοί αριθμοί για μια μοτοσικλέτα και η Essence δεν βάζει τίποτα μεταξύ του χεριού του αναβάτη και του κινητήρα. Η Essence ισχυρίζεται ότι κάνει τα 0-100 Km/h σε 2,8 δευτερόλεπτα και έχει μέγιστη ταχύτητα 200 Km/h. Αυτό τοποθετεί την E-raw 04 Signature στο κορυφαίο κλιμάκιο των μοτοσικλετών παγκοσμίως.


Περισσότερες πληροφορίες στο essencemotocycles.com

Share.

Comments are closed.