Φωτιά σε πλοίο που μετέφερε 1.100 Porsche και άλλα πολυτελή οχήματα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα φορτηγό πλοίο με το όνομα The Felicity Ace, το οποίο ήταν γεμάτο με πολυτελή αυτοκίνητα, έπιασε φωτιά στον Ατλαντικό Ωκεανό την Τετάρτη, την ώρα που βρισκόταν κοντά στις Αζόρες.

Ευτυχώς, τα 22 μέλη του πληρώματος του πλοίου διασώθηκαν από το Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία της Πορτογαλίας, και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια σε τοπικό ξενοδοχείο. Τα κακά νέα ωστόσο είναι ότι το Felicity Ace μετέφερε σχεδόν 4.000 οχήματα, εκ των οποίων 1.100 Porsche, αλλά και οχήματα από άλλες μάρκες που ανήκουν στον όμιλο Volkswagen, όπως η Audi, η Bentley και η Lamborghini.

Αυτά τα αυτοκίνητα κατευθύνονταν από το Έμντεν της Γερμανίας προς το Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ, και έχει επιβεβαιωθεί ότι τουλάχιστον 100 από αυτά κινδυνεύουν να υποστούν ζημιά από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο αμπάρι.

Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που βρίκοσνταν στο πλοίο, όπως  δημοσιογράφος και παρουσιαστής του The Smoking Tire, Matt Farah, ο οποίος δήλωσε ότι έχει μια Porsche Boxster Spyder των 120.000 δολαρίων που περιμένει την παράδοση, έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν νέα από τους αντιπροσώπους σχετικά με την κατάσταση των οχημάτων τους.

Εσωτερικό μέιλ της Volkswagen USA ανέφερε ότι το πλοίο μετέφερε 3.965 οχήματα των εταιρειών VW, Porsche, Audi και Lamborghini, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

Η Volkswagen δεν επιβεβαίωσε τον αριθμό των οχημάτων της που μεταφέρονται με το πλοίο και πρόσθεσε ότι αναμένει περισσότερες πληροφορίες. Σε δήλωση την Πέμπτη, εκπρόσωπος της Porsche επιβεβαίωσε ότι αρκετά αυτοκίνητα βρίσκονταν στο σκάφος και ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.


Διαβάστε επίσης: Κλιντ Ίστγουντ: Η εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων του “σκληρού” του Χόλιγουντ

Share.

Comments are closed.