Εσύ πόσα θα έδινες για την Porsche 911 από την ταινία “Bad Boys”;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Mecum Auctions βγάζει προς πώληση την Porsche 911 Turbo του 1994 που “πρωταγωνίστησε ” στην χολιγουντιανή ταινία δράσης “Bad Boys”.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρίσκεται σε άψογη κατάσταση και μάλιστα συνοδεύεται από ένα πιστοποιητικό γνησιότητας από την ίδια την Porsche, στο οποίο αναφέρεται πόσο πρωτότυπη είναι. Το αυτοκίνητο ανήκε αρχικά στον σκηνοθέτη Michael Bay,, αλλά αργότερα πουλήθηκε στον παραγωγό ταινιών Pat Sandstone. Ο τωρινός ιδιοκτήτης το αγόρασε από τον Sandstone το 2014, και μέχρι τώρα έχει σημειώσει 55.355 χιλιόμετρα.

Mecum Auctions

Πρόκειται για μία 964 Turbo 3.6 από το 1994 που δηγήθηκε από τον χαρακτήρα του Will Smith το 1995, όπως αποδεικνύουν τα σχετικά έγγραφα από την Porsche και την Columbia Pictures, και είναι μόνο ένα από τα 350 παραδείγματα που κατασκευάστηκαν ειδικά για την αμερικανική αγορά εκείνο το έτος.

Mecum Auctions

Ο turbo boxer κινητήρας των 3,6 λίτρων απέδιδε 360 ίππους και 520 Nm ροπής, στοιχεία τα οποία κατέληγαν στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου πεντατάχυτου κιβωτίου. Μετά από μια πλήρη αποκατάσταση το 2006, η συγκεκριμένη 964 Turbo 3,6 έχει λάβει διάφορα βραβεία σε εκδηλώσεις τύπου αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης θέσης στο Amelia Island, στο Pinehurst Concours d’Elegance και στο FrenchLick Porsche Parade Restoration.

Mecum Auctions

Αυτή ήταν επίσης η ίδια Porsche 911 Turbo του 1994 που ήταν για κάμποσους μήνες στο Porsche Experience Center στην Ατλάντα της Τζόρτζια, ενώ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του “Bad Boys for Life” τον Ιανουάριο του 2020.

Mecum Auctions

Η Porsche 911 Turbo του 1994 έχει προγραμματιστεί να δημοπρατηθεί από την Mecum Auctions τον Ιανουάριο του 2022 – από τις 6 έως τις 16 Ιανουαρίου – με την εκτιμώμενη τιμή της να ανέρχεται στα 500.000 δολάρια – ποσό-ρεκόρ για τη συγκεκριμένη έκδοση του αυτοκινήτου.

Δείτε μερικές επιπλέον φωτογραφίες του αυτοκινήτου παρακάτω:

Mecum Auctions

Mecum Auctions

Mecum Auctions

Mecum Auctions

Mecum Auctions

Mecum Auctions

Mecum Auctions

Mecum Auctions

Mecum Auctions

Mecum Auctions


Διαβάστε επίσης: Κάνιε Γουέστ: Μετά το ράντσο “ξεφορτώνεται” και τα αυτοκίνητα του

Share.

Comments are closed.