Ένας ζάμπλουτος τύπος μας δείχνει πόσο εύκολα “καταστρέφεται” ένα αυτοκίνητο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο καθένας μπορεί να καταστρέψει ένα αυτοκίνητο υψηλών προδιαγραφών, αρκεί να το οδηγήσει εκτός δρόμου ή απλά να παραμελήσει να το συντηρήσει, χρειάζεται ωστόσο να έχει πολλά χρήματα και παντελή έλλειψη γούστου για να το “καταστρέψει” τελείως.

Αυτό ακριβώς έκανε ο διάσημος επιχειρηματίας, Rashed Saif Belhasa, ο οποίος είναι γνωστός στα social media και ως “Moneykicks”, με την καινούργια Rolls-Royce Wraith coupé του, την οποία “τύλιξε” εξ’ ολοκλήρου με το εμβληματικό μονόγραμμα “Oblique” του οίκου Christian Dior.

Σίγουρα ο σχεδιαστής του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, αλλά και όλοι όσοι εργάστηκαν για την παραγωγή του χύνοντας κουβάδες αίματος, δακρύων και ιδρώτα, θα απογοητεύτηκαν με το αποτέλεσμα, καθώς ο τύπος αυτός μετέτρεψε ένα πολυτελές αυτοκίνητο σε “έκτρωμα”, αποδεικνύοντας με την σειρά του ότι τα πολλά χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν το καλό γούστο.

Αξίζει να πούμε ότι δεν επιτρέπουν όλες οι μάρκες τέτοιες προσαρμογές στα αυτοκίνητα τους, όπως για παράδειγμα η Ferrari, η οποία είναι πολύ αυστηρή ως προς το τι θα επιτρέψει στους αγοραστές να κάνουν στα αυτοκίνητα της. Η Rolls-Royce από την άλλη επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν τα πάντα στα οχήματα της, αρκεί να είναι έτοιμοι να πληρώσουν για αυτό το προνόμιο.

Ο Belhasa δεν είναι ο μόνος που ακολουθεί αυτή την τάση με τα αυτοκίνητα, είναι όμως ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της, καθώς έχει καταστρέψει επίσης μια Lamborghini Aventador βάζοντας της ένα ηλίθιο περιτύλιγμα BAPE camo, μια Ferrari F12 Berlinetta τυλιγμένη με το λογότυπο του οίκου Louis Vuitton και της Supreme, αλλά και μια Cadillac Escalade στα χρώματα ενός Nike Air Jordan.


Διαβάστε επίσης: Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ είναι και επίσημα ο “βασιλιάς του κιτς”!

Share.

Comments are closed.