Ένας τύπος ανακάλυψε ότι ένα αυτοκινητάκι που είχε αγοράσει 59 σεντς κοστίζει 100.000 δολάρια!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παρόλο που τα Hot Wheels προορίζονταν αρχικά για παιδιά και έφηβους, κατάφεραν να γίνουν πολύ δημοφιλή και στους ενήλικες. Πλέον η συλλογή τους είναι ένα κοινό χόμπι για πολλούς λάτρεις των παιχνιδιών, ωστόσο δεν μπορούν όλοι να καυχηθούν ότι διαθέτουν ένα σπάνιο αυτοκινητάκι, το οποίο κοστίζει 4 φορές πάνω από την αξία του πραγματικού αυτοκινήτου.

Αυτό ακριβώς έκανε πρόσφατα ο συλλέκτης διάσημων παιχνιδιών Joel Magee, ο οποίος ανακάλυψε ότι διαθέτει ένα από τα πιο σπάνια αυτοκινητάκια Hot Wheels που κατασκευάστηκαν ποτέ, το οποίο αξίζει 100.000 δολάρια.

Joel Magee

Πρόκειται για μια Chevrolet Camaro, ένα αυτοκίνητο που κυκλοφόρησε από την αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία για πρώτη φορά το 1966 και ήταν διαθέσιμο σε εθνικό επίπεδο την επόμενη χρονιά. Το 1968 η Hot Wheels, το γνωστό εμπορικό σήμα που κατασκευάζει διάσημα μοντέλα αυτοκινήτων σε πολύ μικρή κλίμακα με σκοπό να χρησιμοποιηθούν ως παιχνίδια, παρήγαγε την δική της εκδοχή της Camaro.

Joel Magee

Ο Magee αγόρασε το εν λόγω αυτοκινητάκι για μόλις 59 σεντς όταν ήταν καινούργιο και λόγω της σπανιότητας του, είναι, σύμφωνα με τον ίδιο, το “Άγιο Δισκοπότηρο” των Hot Wheels.

Κυκλοφόρησαν πολύ λίγα πρωτότυπα του συγκεκριμένου μοντέλου, τα οποία είναι αρκετά σπάνιο να τα βρει κανείς, ωστόσο αυτό που κάνει το συγκεκριμένο αυτοκινητάκι τόσο μοναδικό είναι ότι το σασί του έχει κατασκευαστεί Χονγκ Κονγκ, κάτι που κανείς δεν μπόρεσε να εξηγήσει.

Σίγουρα οι περισσότεροι ετοιμάζεστε να πάτε στο πατρικό σας για να ψάξετε τα αυτοκινητάκια που μαζεύατε όταν είσασταν μικροί!


Διαβάστε επίσης: Δείτε τι έπαθε ένας τύπος όταν έμαθε ότι το Rolex του κοστίζει 700.000 δολάρια!

Share.

Comments are closed.