Ένα custom Defender 110 να το πιεις… στο ποτήρι!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η E.C.D. Automotive Design είναι γνωστή για την δημιουργία πολυτελών οχήματων υψηλού επιπέδου που συνδυάζουν την κλασική αγγλική ομορφιά με την καινοτομία και τη σύγχρονη πολυτέλεια. Κάθε όχημα που παράγεται από την E.C.D. είναι πραγματικά η επιτομή της κομψότητας.

Αυτή την φορά, οι αγαπημένοι μας φίλοι ανακατασκεύασαν ενα πανέμορφο Land Rover Defender 110, με την ονομασία Project Azure, το οποίο σχεδιάστηκε για να ενσωματώνει την θρυλική και κομψή εμφάνιση του βρετανικού κλασικού στυλ με στοιχεία που αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα του πελάτη.

Οι φωτογραφίες που βλέπουμε θα λέγαμε ότι αδικούν αυτό το εκπληκτικό χρώμα Crystal Covelline Blue. Κάτω από το καπό του Project Azure, υπάρχει ένας επιθετικός κινητήρας LS3 V8 6.2 λίτρων και ένα πλήρες σύστημα εξάτμισης Borla Performance για περισσότερη δύναμη και εξαιρετικά άγριο θόρυβο.

Το εσωτερικό του Project Azure μοιάζει αρκετά πλούσιο, καθώς διαθέτει το ιταλικό δέρμα Cadence Buckwheat σχεδόν σε ολόκληρη την επιφάνεια του και πινελιές από μαύρο δέρμα. Οι επιβάτες του θα μπορούν να ταξιδεύουν άνετα στα custom καθίσματα, τα οποία έχουν κατασκευαστεί στο χέρι. Υπάρχουν πολλές σύγχρονες πολυτέλειες, όπως ένα infotainment system της Sony, ένα πλήρες ηχoσύστημα JL Audio, ενσωματωμένο WiFi, ασύρματος φορτιστής και πίσω πλαινό κλιματισμό με χειριστήρια για όλους τους επιβάτες.

Αν το Project Azure είναι μια προεπισκόπηση του τι πρόκειται να δούμε από την E.C.D. Automotive Design το 2020, τότε είναι ένα ασφαλές να πούμε ότι θα συνεχίσουν να κυριαρχούν στην βιομηχανία custom οχημάτων.


Διαβάστε επίσης: Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε την μυώδη Mustang του John Wick

Share.

Comments are closed.