Ένα απίστευτο Land Rover Defender με έμπνευση τα σύγχρονα supercars!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η E.C.D. Automotive Design, γνωστή για την δημιουργία πολυτελών οχήματων υψηλού επιπέδου, πρόσφατα μας αποκάλυψε ένα custom Land Rover Defender 110, του οποίου η σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από τα σύγχρονα supercars.

To παρακάτω Defender 110, το οποίο ονομάστηκε Project Soho, σχεδιάστηκε με έμπνευση την συλλογή των σύγχρονων supercars του πελάτη. Είναι βαμμένο με το Quantum Grey, ένα πρωτότυπο χρώμα της Audi, έχοντας ωστόσο ένα ματ φινίρισμα, το οποίο του δίνει ένα ακόμα πιο εξωτικό look.

Το Project Soho, το οποίο διαθέτει έναν V8 κινητήρα 6,2 λίτρων, έχει ρυθμιστεί για να παράγει μέχρι και 565 ίππους. Μια παρεταίρω προσθήκη στον σύγχρονο αυτό βρετανικό θρύλο, είναι η πλήρως ρυθμιζόμενη αερανάρτηση της E.C.D, η οποία παρέχει εξαιρετικά ομαλή οδήγηση, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση. Η διαφορά στην ποιότητα οδήγησης με κανονική ανάρτηση και με αερανάρτηση είναι εξαιρετικά μεγάλη, καθώς χαρίζει στο αυτοκίνητο έξτρα ικανότητες.

Το εσωτερικό του Project Soho είναι εξίσου εντυπωσιακό και σχεδιάστηκε παίρνοντας στοιχεία από την McLaren 720S του πελάτη, η οποία διαθέτει πολυτελές σουέτ Alcantara και ιταλικό δέρμα υψηλής ποιότητας. Τα αγωνιστικά καθίσματα του είναι επικαλυμμένα με γκρι δέρμα, γκρι σουέτ και κόκκινες δερμάτινες λεπτομέρειες.

“Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι το γκρι σουέτ και το κόκκινο δέρμα δεν πρέπει να υπάρχουν σε ένα Defender. Νομίζω ότι όταν δει το Project Soho, θα αλλάξει γνώμη”. λέει ο Tom Humble, συνιδρυτής της E.C.D. Automotive Design.


ecdautodesign.com

Share.

Comments are closed.