Ένα απίστευτο Defender 110 με έμπνευση τα σύγχρονα supercars!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η E.C.D. Automotive Design, γνωστή για την δημιουργία πολυτελών οχήματων υψηλού επιπέδου, μας αποκάλυψε ένα custom Defender 110 του οποίου η σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από τα σύγχρονα supercars.

To Defender 110 με το τροποποιημένο ευρύτερο σώμα, γνωστό και ως Project Soho, σχεδιάστηκε με έμπνευση την συλλογή σύγχρονων supercars του πελάτη. Έχει τελειώσει σε Quantum Grey, ένα πρωτότυπο χρώμα της Audi, αλλά με ένα μάτ φινίρισμα που επιλέχθηκε από τον πελάτη για ακόμα πιο εξωτικό look.

Το Project Soho, το οποίο διαθέτει έναν V8 κινητήρα 6,2 λίτρων, έχει ρυθμιστεί να παράγει μέχρι και 565 ίππους. Μια παρεταίρω προσθήκη στη σύγχρονη διάσταση αυτού του custom βρετανικού icon, είναι η πλήρως ρυθμιζόμενη αερανάρτηση της E.C.D, η οποία παρέχει εξαιρετικά ομαλή οδήγηση, καθιστώντας το ιδανικό για άνετη καθημερινή χρήση. Η διαφορά στην ποιότητα οδήγησης με κανονική ανάρτηση και με αερανάρτηση είναι εξαιρετικά μεγάλη, καθώς χαρίζει στο αυτοκίνητο έξτρα ικανότητες.

Το εσωτερικό του Project Soho είναι εξίσου εντυπωσιακό και σχεδιάστηκε παίρνοντας στοιχεία από την McLaren, με πολυτελές σουέτ Alcantara και ιταλικό δέρμα υψηλής ποιότητας. Τα καθίσματα RBS Corbeau είναι επικαλυμμένα με το Spinneybeck Prime Meridian γκρι δέρμα, γκρι σουέτ και Carmen Red δερμάτινη επένδυση. Το τελικό αποτέλεσμα θυμίζει αρκετά το εσωτερικό του elite supercar McLaren 720S.

“Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι το γκρι σουέτ και το κόκκινο δέρμα δεν πρέπει να υπάρχουν σε ένα Defender. Νομίζω ότι όταν δει το Project Soho, θα αλλάξει γνώμη”. λέει ο Tom Humble, συνιδρυτής της E.C.D. Automotive Design.

Share.

Comments are closed.