Δύο νέα ηλεκτρικά ποδήλατα που αξίζουν και το τελευταίο ευρώ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επαναπροσδιορίστε τις μετακινήσεις σας, νιώστε τον άνεμο στο πρόσωπο σας και δείτε την πόλη σας από άλλη οπτική γωνία, με τα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα της Veloretti, τα οποία είναι εξίσου κομψά με τους παραδοσιακούς ομολόγους τους.

Η ολλανδική εταιρεία μόλις κυκλοφόρησε τα μοντέλα, τα οποία είναι ήδη από τα πιο εντυπωσιακά ηλεκτρονικά ποδήλατα που κυκλοφορούν στην αγορά. Όπως τα παραδοσιακά ποδήλατα με πεντάλ της εταιρείας, τα ηλεκτρικά μοντέλα τιμούν την πλούσια κληρονομιά της, καθώς διαθέτουν παραδοσιακό σκελετό, λαβές, κάθισματα, αλλά και λασπωτήρες.

Στην πραγματικότητα, εάν δεν ήταν ελαφρώς πιο μεγεθυμένο το πλάισιο που συγκρατεί την μπαταρία, θα δυσκολευόταν κανείς να καταλάνει ότι πρόκειται για ηλεκτρικά ποδήλατα. Παρόλο που και τα δύο μοντέλα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό, το Ivy διαθέτει λευκό χρώμα, μπεζ ελαστικά και ανοιχτό πλάισιο, ενώ το Ace διαθέτει μαύρο χρώμα και σωλήνα υψηλής κορυφής (cross-bar), γνωστό ως διαμαντένιο πλαίσιο.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, και τα δύο ποδήλατα διαθέτουν σύστημα κίνησης με ζώνη άνθρακα, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Enviolo, αθόρυβο μεσαίο κινητήρα Bafang (250 W), υδραυλικά φρένα, ενσωματωμένο εμπρόσθιο και οπίσθιο φωτισμό, μια μικρή οθόνη για πλοήγηση στροφή-προς-στροφή και αφαιρούμενη μπαταρία 510Wh, που κάνει την φόρτιση αρκετά εύκολη.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τελική ταχύτητα, αλλά και τα δύο ποδήλατα έχουν εύρος από 60 έως 120 χιλιόμετρα, και είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες ροπής, ταχύτητας και ρυθμού, καθώς και Bluetooth, GPS και 3G – 4G.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Veloretti κοστίζουν 2.399 ευρώ και για φέτος θα είναι διαθέσιμα μόνο στις Κάτω Χώρες, το Βέλγιο και τη Γερμανία.


Διαβάστε επίσης: LV Bike: Δείτε το νέο πολυτελές ποδήλατο που κυκλοφόρησε ο οίκος Louis Vuitton

Share.

Comments are closed.