Δες πως μπορείς να πεις αντίο στην ρουτίνα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα τροχόσπιτα ήταν κάποτε τα πιο παραδοσιακά οχήματα που έβλεπες στον δρόμο. Μεγάλα, αργοκίνητα, και με ένα εσωτερικό αλλά και εξωτερικό στυλ που θύμιζε παλιό διαμέρισμα της δεκαετίας του ’70, και συνήθως αγοράζονταν από ανθρώπους που μόλις είχαν συνταξιοδοτηθεί.

Τα τελευταία χρόνια η αντίληψη αυτή έχει αλλάξει, καθώς οι εταιρείες δημιουργούν αυτοκινούμενα τροχόσπιτα τα οποία είναι ιδανικά για περιπέτεια και προσφέρουν την πολυτέλεια ενός σύγχρονου διαμερίσματος. Αυτό ακριβώς κάνει και το Hymer, ένα άκρως λειτουργικό βαν, το οποίο είναι βασισμένο στο νέο μοντέλο Sprinter της Mercedes-Benz.

Το Hymer είναι ένα αναπαυτικό και πολύπλευρο όχημα, στο οποίο τα πάντα έχουν σχεδιαστεί επιμελώς για να μεγιστοποιήσουν τον διαθέσιμο χώρο και να δίνουν την αίσθηση σπιτικής θαλπωρής. Δύο σειρές καναπέδων έχουν τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του οχήματος, όπου οι επιβάτες μπορούν να κάθονται εκεί και να απολαμβάνουν το γύρω τοπίο όταν ανοίγουν οι πόρτες του. Μια σκάλα οδηγεί στο κρεβάτι οροφής για έως 2 άτομα, ενώ μια μικρή κουζίνα και ένα πλήρες μπάνιο συμπληρώνουν τον υπόλοιπο χώρο.

Για αυθόρμητα ταξίδια ή εξορμήσεις για σπορ, αλλά και για όσους αγαπούν τις εκδρομές και προτιμούν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους δραστήρια, το Hymer είναι σίγουρα η ιδανική επιλογή. Δυστυχώς το βαν ειναι ακόμα μια ιδέα και δεν έχουν ανακοινωθεί τα σχέδια για την παραγωγή του.


hymer.com

Share.

Comments are closed.