Δείτε το πολυτελές τροχόσπιτο που έμενε ο Τομ Χανκς για 24 χρόνια!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από το 1993 έως το 2017, κάθε φορά που έπρεπε να βρεθεί σε κάποιο γύρισμα ταινίας μακριά από το σπίτι, ο Τομ Χανκς έμενε σε αυτό το πολυτελές τροχόσπιτο της Airstream, το οποίο πρόκειται να δημοπρατηθεί τον επόμενο μήνα.

Πρόκειται για το Model 34 Limited Excella του 1992 της διάσημης αμερικανικής μάρκας, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην ετήσια δημοπρασία Quail’s Lodge του οίκου Bonhams στο Carmel της Καλιφόρνια. Δεν είναι ακόμα ένα μοντέλο της Airstream, καθώς ο 65χρονος Οσκαρικός ηθοποιός έκανε τα πάντα για να βεβαιωθεί ότι θα μοιάζει με κανονικό σπίτι, προσθέτοντας ακόμα και ένα τζάκι.

Ο Τομ Χανκς είχε κουραστεί να μένει στα τρέιλερ που δίνονταν στους ηθοποιούς κατά τα γυρίσματα μιας ταινίας, και έτσι αποφάσισε να αγοράσει ένα αλουμινένιο τροχόσπιτο της Airstream, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα τροχόσπιτα που έχουμε συνηθίσει, καθώς διαθέτει μια ρετρό εμφάνιση, είναι κατασκευασμένο στο χέρι και προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις.

Το τροχόσπιτο, το οποίο ο Χανκς χρησιμοποίησε από το 1993 (Άγρυπνος στο Σιατλ) έως το 2017 (Ο Κύκλος), διέθετε μόνο μια ενσωματωμένη κουζίνα και ένα μπάνιο. Οι υπόλοιπες προσαρμογές, όπως τα έπιπλα και το μικρό (τεχνητό) τζάκι, επιλέχθηκαν από τον ίδιο τον Χανκς.

“Είχα περάσει πάρα πολύ χρόνο σε τροχόσπιτα με άσχημη διακόσμηση και φρικτά, άβολα έπιπλα, γι ‘αυτό αποφάσισα να αγοράσω ένα ολοκαίνουργιο Airstream, το εσωτερικό του οποίου θα διαμόρφωνα μόνος μου”, δήλωσε ο Τομ Χανκς στο Bonhams.

Το τροχόσπιτο συνοδεύεται από διάφορα αναμνηστικά που συγκέντρωσε ο ηθοποιός κατά την διάρκεια των ετών που το χρησιμοποιούσε, όπως αυτοκόλλητα από τις διάφορες τοποθεσίες που ταξίδεψε, αλλά και διάφορα πράγματα που είχαν σχέση με τις ταινίες του, όπως μια κούπα υπογεγραμμένη από το καστ του Apollo 13.

Το τροχόσπιτο πωλείται χωρίς τιμή εκκίνησης, ο οίκος δημοπρασιών ωστόσο αναμένει ότι θα κοστίσει από 150.000 έως 250.000 δολάρια στον επόμενο ιδιοκτήτη του. Σίγουρα είναι μια αρκετά υψηλή τιμή, δεδομένου ότι με αυτά τα χρήματα αγοράζει κανείς ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο Flying Cloud 30FB Office, ωστόσο υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που θα ήθελαν να ζήσουν σαν τον Τομ Χανκς.


Διαβάστε επίσης: Το μικροσκοπικό τροχόσπιτο που όλοι θα θέλαμε το φετινό καλοκαίρι

Share.

Comments are closed.