Δείτε την απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων του τραγουδιστή των Metallica

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο ιδρυτής, τραγουδιστής, κιθαρίστας και στιχουργός των Metallica, Τζέιμς Χέτφιλντ, τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα αυτοκίνητα, κάτι που αποδεικνύει η πλούσια συλλογή του από τετράτροχα, πολλά από τα οποία εμφανίστηκαν σε μια έκθεση με τίτλο Reclaimed Rust στο Petersen Automotive Museum στο Λος Άντζελες στις αρχές του περασμένου έτους.

Ο ίδιος είχε πει πως δεν ένιωθε καλά να τα βλέπει να κάθονται στο γκαράζ του, ούτε όμως ήθελε να τα δημοπρατήσει, καθώς πρόκειται για οχήματα που σηματοδοτούν την ζωή του. Η συλλογή του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια Jaguar «Black Pearl» του 1948, ένα Packard «Aquarius» του 1934, μια Buick Skylark «Skyscraper» του 1953, ένα Auburn «Slow Burn» του 1936 και μια Lincoln Zephyr «VooDoo Priest» του 1937. Κάθε αυτοκίνητο είναι custom και δημιουργήθηκε από τον διάσημο κατασκευαστή αυτοκινήτων Rick Dore.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα που έχει στην συλλογή του ο Καλιφορνέζος θρύλος της μουσικής και ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών.

Packard «Aquarius» του 1934

kahn media


Ford «Iron Fist» του 1936

kahn media


Auburn «Slow Burn» του 1936

kahn media


Lincoln Zephyr «VooDoo Priest» του 1937

kahn media


Ford Coupe «Crimson Ghost» του 1937

kahn media


Jaguar «Black Pearl» του 1948

kahn media


Buick Skylark «Skyscraper» του 1953

kahn media


Ford F-100 του 1956

kahn media


Lincoln Continental «Dead Kennedy» του 1961

kahn media


Διαβάστε επίσης: Ο Τομ Χανκς πουλάει ακόμα ένα όχημα από την εμβληματική συλλογή του

Share.

Comments are closed.