Αυτό το τροχόσπιτο δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς πάντα ονειρευόμασταν να αποκτήσουμε ένα τροχόσπιτο. Μπορεί οι περισσότεροι από εσάς να το έχετε συνδέσει με τους συνταξιούχους, οι οποίοι αφού έχουν τακτοποιήσει όλες τους τις υποχρεώσεις αποφασίζουν να αγοράσουν ένα για να κάνουν εκείνο το οδικό ταξίδι που πάντα ονειρευόντουσαν, ωστόσο ένα τροχόσπιτο είναι κάτι που σου δίνει την ελευθερία να μείνεις σε όποιο μέρος θες, όποτε θες.

Πρόσφατα ανακαλύψαμε το 2020 Living Vehicle, το οποίο σε αντίθεση με τα τροχόσπιτα που έχουν σχεδιαστεί για σύντομες περιπέτειες, σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιηθεί περισσότερο σαν μόνιμη – κινητή κατοικία. Το τροχόσπιτο αυτό δίνει στους ιδιοκτήτες του την δυνατότητα να εξερευνήσουν τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, ενώ προσφέρει αυτονομία και είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς διαθέτει δικό του ηλεκτρικό σύστημα που τροφοδοτείται επ ‘αόριστον από τον ήλιο, χωρίς ποτέ να χρειάζεται να συνδεθεί σε κάποιο δίκτυο.

Το 2020 Living Vehicle είναι ένα τροχόσπιτο πολύ διαφορετικό απ’ ότι έχουμε συνηθίσει, καθώς συνδυάζει την όμορφη αισθητική με τη λειτουργικότητα ενός σύγχρονου σπιτιού. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο, έχει καθαρές γραμμές και διαθέτει επιπλέον off-road ελαστικά, για τους λάτρεις της περιπέτειας. Το πανέμορφο εσωτερικό του είναι πολύ φιλικό και μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα. Διαθέτει ένα ευρύχωρο μπάνιο, ένα πτυσσόμενο τοίχο που μεταμορφώνεται σε βεράντα και ένα master υπνοδωμάτιο που μπορεί να εξοπλιστεί με έναν προβολέα και να μετατραπεί σε home theater.

Το 2020 Living Vehicle δημιουργήθηκε με σκοπό να μας προσφέρει την ελευθερία να περάσουμε το χρόνο μας με πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία, και να το κάνουμε με στυλ. Η παραγωγή του θα είναι περιορισμένη και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2020.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες:

livingvehicle.com


Διαβάστε επίσης: Δύο μοναδικά ρετρό τροχόσπιτα από την Airstream

Share.

Comments are closed.