Αυτή είναι η “ένοχη απόλαυση” του Τζο Μπάιντεν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα από τα “κακά” του να είσαι Πρόεδρος της Αμερικής, είναι ότι δεν σου επιτρέπεται να οδηγείς αυτοκίνητο, καθώς κινδυνεύει η ασφάλεια σου. Οπότε, θα πρέπει αναγκαστικά να μετακινείσαι με το γνωστό “The Beast”, το οποίο είναι στην ουσία μια θωρακισμένη λιμουζίνα Cadillac.

Η ίδια ακριβώς οδηγία ισχύει και για τον εκάστοτε Αντιπρόεδρο της Αμερικής, μια θέση στην οποία υπηρέτησε για 8 συναπτά έτη ο νυν Πρόεδρος της Αμερικής, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος αναγκάστηκε να “κρεμάσει” τα κλειδιά της vintage πράσινης Corvette Stingray, η οποία κυκλοφόρησε το 1967 και είναι ένα από πιο αξιοσημείωτα αυτοκίνητα που ανήκουν στον “Uncle Joe”.

Ο 46ος Πρόεδρος της Αμερικής, όταν δεν ήταν πλέον Αντιπρόεδρος της Αμερικής, πήρε τα κλειδιά της Corvette του και έκανε μια βόλτα με τον διάσημο τηλεπαρουσιαστή και λάτρη των αυτοκινήτων, Τζέι Λένο, λέγοντας του πόσο του είχε λέιψει να οδηγεί, ενώ παραδέχτηκε ότι λατρεύει την ταχύτητα.

Τώρα που ανέλαβε ξανά καθήκοντα, ο Μπάιντεν θα πρέπει να παρατήσει για ακόμα μια φορά μια από τις πιο “ένοχες απολαύσεις” του, καθώς για 4 χρόνια δεν θα μπορεί να οδηγήσει την Corvette που έλαβε ως γαμήλιο δώρο από τον πατέρα του. Αξίζει να σημιεώσουμε πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ανακατασκευάστηκε κάποια στιγμή από τους γιους του Μπάιντεν, οι οποίοι ήθελαν να του κάνουν ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο.


Διαβάστε επίσης: Δείτε το ρολόι που επέλεξε να φορέσει ο Τζο Μπάιντεν στην ορκωμοσία του

Share.

Comments are closed.