5 καυτές “κυρίες” από το παρελθόν που μας πήραν τα μυαλά!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε πέντε απίστευτα αυτοκίνητα που αποτέλεσαν ορόσημο στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, όχι μόνο για τις επιδόσεις τους, αλλά και για την απίστευτη ομορφιά τους.

Πάμε να δούμε τις 5 καυτές κυρίες που μας πήραν τα μυαλά!

Lamborghini Countach

Η Lamborghini Countach, που έλαμψε την δεκαετία του ’80, αποτελεί ορόσημο της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Διαθέτει έναν απίστευτο σχεδιασμό και μαζί με την Ferrari Testa Rossa ήταν τα δύο αυτοκίνητα των ονείρων μας, που μόνο από φωτογραφίες μπορούσαμε να δούμε. Σίγουρα, δεν υπάρχουν πολλά εναπομείναντα κομμάτια, παρά μόνο όσα έχουν στην κατοχή τους ορισμένοι συλλέκτες. Η συγκεκριμένη S Turbo διαθέτει ακόμη τα original αξεσουάρ και τα μηχανικά τμήματα.


Porsche 908 Coupe

Αυτή η Porsche 908 Works ‘Short-Tail’ Coupe του 1968 είναι ένα κομψοτέχνημα που σίγουρα μπορεί να κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν. Αποτελεί έναν μηχανοκίνητο θρύλο και σίγουρα αξίζει τον σεβασμό απ΄ όσους γνωρίζουν τι σημαίνει ένα εκπληκτικό τετράτροχο.


Ferrari 365 Daytona Spider

Αν ακούσει κανείς τον ήχο που βγάζει αυτή η κατακόκκινη Ferrari 365 Daytona Spider, σίγουρα θα ανατριχιάσει. Το συγκεκριμένο αριστούργημα του 1972, με το vintage στυλ και τις καθαρές γραμμές αποτελεί ένα όνειρο σε τέσσερις τροχούς.


Ferrari 121 LM Spider

Αυτή η εκθαμβωτική Ferrari 121 LM Spider του 1955, είναι μόνο μία από τις 4 που κατασκευάστηκαν ποτέ και έτρεξε την ίδια χρονιά στον αγώνα “Mille Miglia”, αλλά και στο Le Mans. Πρόκειται για ένα κόσμημα των τεσσάρων τροχών και είναι ιδιαίτερα σπάνια.


Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale

Αυτή η πανέμορφη Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale του 1964 αποτελεί ένα δημιούργημα για όλους εκείνους που γνωρίζουν τι σημαίνει στυλ και ιταλική φινέτσα. Από όποιο σημείο και να τη δεις η κομψότητα της ξεχειλίζει και σίγουρα αποτελεί ένα εκλεκτό κομμάτι της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.


Διαβάστε επίσης: Το μεγαλείο της Maserati σε ένα βίντεο

Share.

Comments are closed.