30 Σεπτεμβρίου συμμετέχουμε στο Distinguished Gentleman’s Ride 2018

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, δεκάδες χιλιάδες μοτοσυκλετιστές, σε εκατοντάδες πόλεις παγκοσμίως, θα φορέσουν τις γραβάτες τους, θα στρίψουν τα μουστάκια τους και θα καθίσουν καβάλα στις custom μοτοσικλέτες τους, με σκοπό να αντλήσουν κεφάλαια και ευαισθητοποίηση για την αντρική υγεία και ειδικότερα για την ιατρική έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη.

To Distinguished Gentleman’s Ride ξεκίνησε στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας από τον Mark Hawwa. Η ιδέα εμπνεύστηκε από μια φωτογραφία του Mad Men Don Draper που οδηγεί μια κλασική μοτοσυκλέτα, φορώντας το πιο επίσημο κοστούμι του. Ο Mark σκέφτηκε ότι μια θεματική βόλτα, θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για την καταπολέμηση του συχνά αρνητικού στερεότυπου των ανδρών που οδηγούν μοτοσικλέτες, συνδέοντας ταυτόχρονα τις διάφορες εξειδικευμένες κοινότητες μοτοσικλετών, μαζί.

Εκείνη η πρώτη βόλτα του 2012, συγκέντρωσε πάνω από 2.500 αναβάτες σε 64 πόλεις. Η επιτυχία της εκδήλωσης ενθάρρυνε τον ιδρυτή να εξετάσει πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να υποστηρίξει μια αντάξια φιλανθρωπική αιτία.

Το 2013, 11.000 συμμετέχοντες σε 145 πόλεις σε όλο τον κόσμο, συγκέντρωσαν περισσότερα από $ 277k (ΗΠΑ) για την έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη.

Το 2014, 20.000 συμμετέχοντες σε 257 πόλεις απο 58 χώρες συγκέντρωσαν $ 1,5Μ (ΗΠΑ) για την έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη.

Το 2015, 37.000 συμμετέχοντες σε 410 πόλεις απο 79 χώρες συγκέντρωσαν $ 2,3Μ (ΗΠΑ) για την έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη.

Το 2016, 56.000 συμμετέχοντες σε 505 πόλεις απο 90 χώρες συγκέντρωσαν $ 3,6Μ (ΗΠΑ) για την έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη.

To 2017, 93.000 συμμετέχοντες σε 582 πόλεις απο 92 χώρες συγκέντρωσαν  $ 4,85 Μ (ΗΠΑ) για την έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη.

Και τώρα το 2018 αναμένουν 120.000 συμμετέχοντες απο 95 χώρες με σκοπό να συγκεντρωθεί το ποσό των $ 6,00 Μ (ΗΠΑ) για την έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη.

Η φιλανθρωπική διαδικασία πραγματοποιείται, μέσω του νέου επίσημου φιλανθρωπικού εταίρου της εκδήλωσης, το Ίδρυμα Movember, ενώ παράλληλα την υποστήριξη του θεσμού έχουν αναλάβει ως μεγάλοι χορηγοί η Triumph Motorcycles, η Hedon Helmets και η Zenith Watches.

Το DGR είναι μια γιορτή της τέχνης του να είσαι κομψός με κλασικές-custom μοτοσυκλέτες.

Τι σημαίνει αυτό;

Σκεφτείτε: μονοκλ, καμαρωτά στολισμένα μουστάκια, μεταξωτά γιλέκα και κοστούμια από ράφτη.

Οδηγείστε: Cafe’ Racer, Bobber, Classic, Tracker, Scrambler, Old School Chopper, Modern Classic, Sidecar, Classic Scooter, Brat Styled μοτοσυκλέτες. Επισκεφθείτε το styleguide της εκδήλωσης για να ενημερωθείτε σχετικά με τις μοτοσυκλέτες που κάνουν το DGR να είναι ένα τόσο μοναδικό γεγονός.

Πράξτε: Προσφέρετε τους καλύτερους τρόπους σας, περιποιηθείτε κομψά το πρόσωπό σας, βάλτε μια πινελιά χαράς και ένα χαμόγελο.

Πληρώστε: Η διαδρομή είναι ελεύθερη, ωστόσο ενθαρρύνουμε όσους συμμετέχουν οδηγώντας να κάνουν μια δωρεά στον σκοπό, καθώς επίσης και να βοηθήσουν την επίτευξη των στόχων φέρνοντας φίλους, συγγενείς και συναδέλφους, για να δωρίσουν μέσω της σελίδας του εράνου.

Εγγραφείτε: Για να δηλώσετε συμμετοχή στην πλησιέστερη σε εσας βόλτα, επισκεφτείτε το www.gentlemansride.com

Ενας σημαντικός αριθμός εταιρειών λειτουργούν ένα πρόγραμμα συγχρηματοδότησης, πράγμα που σημαίνει ότι τα χρήματα που προσφέρετε, διπλασιάζονται από αυτούς. ….

Ακόμη και αν δεν έχετε την δυνατότητα δωρεάς σας προτρέπουμε να εγγραφείτε. Είναι μια εκδήλωση αμιγώς μοτοσυκλετιστική, χωρίς προσωπικά οφέλη και με την εγγραφή μας προσδιορίζουμε την πραγματική δυναμική της.

Η Αθήνα, είναι από τις πρώτες πόλεις που πίστεψαν στο θεσμό, που ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του συμβάλλει αποφασιστικά στην έρευνα του καρκίνου του προστάτη. Ειδικά φέτος, γίνεται μια μεθοδευμένη προσπάθεια με λέσχες και αναβάτες, με στόχο μια από τις μεγαλύτερες συμμετοχές μοτοσυκλετών παγκοσμίως!!! Στις 18:00 της Κυριακής 30/9 θα ξεκινήσει από το πεζόδρομο της Ερμού, έξω από την έκθεση, και διασχίζοντας κεντρικά σημεία της Αθήνας, θα καταλήξει πάλι εκεί, με τη συναυλία που προαναφέραμε με δωρεάν είσοδο. Θα δοθούν βραβεία στην πιο παλιά μηχανή συμμετοχής, στον καλύτερα ντυμένο άνδρα αλλά και γυναίκα αναβάτη. Φέτος συνεργάζεται με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία και στο event θα δοθεί ειδικός 5ψήφιος κωδικός SMS για δωρεά που θα γίνει άμεσα σε αυτήν!

Share.

Comments are closed.