Μία και Μοναδική CB1100RS

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία και Μοναδική Γυμνή και λιτή, η CB1100RS έχει την εμφάνιση των αγωνιστικών μοτοσυκλετών της δεκαετίας του 1970 και βγάζει τη γοητεία των cafe racer που μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον των ατίθασων αναβατών της περιόδου.

Το υπέροχα σχηματισμένο ρεζερβουάρ καυσίμου χαρακτηρίζεται από την απουσία κολλήσεων και την αίσθηση της χειροποίητης κατασκευής. Ο μονός στρογγυλός προβολέας σε πλήρη αρμονία με τα διπλά όργανα, ενισχύει τη διαχρονική ομορφιά της μοτοσυκλέτας. Και για να συνδεθεί ιδανικά το νοσταλγικό παρελθόν με το σήμερα, ο προβολέας είναι LED και παρέχει ιδανικό φωτισμό σε όλες τις συνθήκες.

Η καρδιά της CB1100RS χτυπά στους ρυθμούς ενός μυώδους κινητήρα 1140κ.εκ. με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής. Η δυνατή και παράλληλα γραμμική επιτάχυνση είναι το κύριο χαρακτηριστικό του αξιόπιστου κινητήρα και είναι ιδιαίτερα αισθητή σε όλο το φάσμα των στροφών.

Η CB1100RS διαθέτει πιο σφιχτή γεωμετρία από την CB1100EX, με γωνία κάστερ και ίχνος στα 26°/99χιλ. και μεταξόνιο στα 1485χιλ. που παρέχουν γρηγορότερο χειρισμό και κορυφαίο κράτημα. Η χαμηλότερη θέση οδήγησης μεταφέρει τον αναβάτη πιο μπροστά και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να συμβάλει στην εξαιρετική ισορροπία της μοτοσυκλέτας.

Η CB1100RS είναι εφοδιασμένη με ένα δύο τμημάτων πιρούνι 43 χιλιοστών της Showa το οποίο διαθέτει διπλές βαλβίδες SDBV. Τα πίσω αμορτισέρ με δοχείο αερίου, οι αλουμινένιοι τροχοί των 17 ιντσών και οι ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες 4 εμβόλων ολοκληρώνουν την εικόνα και εξασφαλίζουν μοναδική συμπεριφορά στο δρόμο. Η CB1100RS είναι η μοτοσυκλέτα που κρατά ζωντανή μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εποχές της μοτοσυκλέτας και τη συνδέει μοναδικά με την σύγχρονη εποχή.

Ενδεικτική τιμή: 15.900€

Δείτε το βίντεο:

 

Share.

Comments are closed.