Τρία νέα ρολόγια από την G-Shock εμπνευσμένα από τους Νίντζα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η G-Shock, η οποία είναι γνωστή για τα στιβαρά και με υπέροχο σχεδιασμό ρολόγια της, ανακοίνωσε την δημιουργία μίας σειράς ρολογιών που είναι εμπνευσμένη από τους Νίντζα.

Η επερχόμενη σειρά G-Shock Ninja περιλαμβάνει μια τριάδα ρολογιών περιορισμένης έκδοσης – τα GA-2100NNJ-8AJR, DW-5600NNJ-2JR και DW-6900NNJ-1JR – που κατασκευάζονται στην Ιαπωνία, όπως αντικατοπτρίζεται στο κείμενο “Japan Ed” στην πλάτη της κάσας του μοντέλου του GA-2100.

Κάθε μοντέλο αντιπροσωπεύει έναν διαφορετικό τύπο ninjitsu, που είναι η στρατηγική και η τακτική του αντισυμβατικού πολέμου, του αντάρτικου πολέμου και της κατασκοπείας που υποτίθεται ότι ασκείται από τους shinobi (κοινώς γνωστοί εκτός Ιαπωνίας ως ninja). Όλα τα ρολόγια διαθέτουν κομψή μαύρη και γκρι εμφάνιση, με τα μοτίβα shuriken (αστέρια των Νίντζα) να είναι ενσωματωμένα σε διάφορα σημεία.

Στο DW-5600 αυτά τα αστέρια μπορούν να βρεθούν σε κάθε γωνία του καντράν, στο προστατευτικό του ιμάντα από ανοξείδωτο ατσάλι, καθώς και στο κέντρο του καντράν όταν είναι ενεργοποιημένος ο οπίσθιος φωτισμός.

Το μοντέλο DW-6900 διαθέτει μαύρο και γκρι μοτίβο καμουφλάζ στην κάσα και στον ιμάντα, και ένα κόκκινο αστέρι στο κέντρο του καντράν. Επιπλέον, το καντράν του ρολογιού παρουσιάζεται με τέτοιο τρόπο που θυμίζει Νίντζα ​​που κοιτάζει μέσα από τη μάσκα του. Και εδώ το προστατευτικό του ιμάντα από ανοξείδωτο ατσάλι διαθέτει αστέρια πάνω του.

Την συλλογή ολοκληρώνει το GA-2100, το οποίο διαθέτει ημιδιαφανές γκρι κάσα και ιμάντα. Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με δείκτη ημερομηνίας που αναπαρίσταται με τη μορφή ενός κόκκινου αστεριού. Άλλες αξιοσημείωτες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν ένα μεγάλο αστέρι στο πίσω μέρος της κάσας και τέσσερα αστέρια στο προστατευτικό του ιμάντα.

Οι τιμές για τα περιορισμένης έκδοσης ρολόγια της σειράς Ninja έχουν ως εξής: 122 δολάρια για το DW-5600, 141 δολάρια για το DW-6900 και 152 δολάρια για το GA-2100. Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Ιαπωνία από τον Οκτώβριο.

Δείτε μερικές επιπλέον φωτογραφίες των τριών νέων μοντέλων Ninja


Διαβάστε επίσης: Ρίχνουμε μία ματιά στο νέο ρολόι των 168.000 ευρώ του Λιούις Χάμιλτον

Share.

Comments are closed.