Τρία από τα καλύτερα bronze ρολόγια που είδαμε φέτος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Είστε λάτρης της πατίνας που αναπτύσεται στην επιφάνεια των μετάλλων; Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα νέα bronze ρολόγια.

Τα bronze ρολόγια έχουν εξελιχθεί και αποτελούν μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια. Ως ένα σκληρό και ανθεκτικό μέταλλο, ο μπρούντζος χρησιμοποιείται αρκετά για την δημιουργία ανθεκτικών ρολογιών. Το πιο σημαντικό ωστόσο, είναι ότι προσφέρει κάτι διαφορετικό: ένα τολμηρό χρώμα που αλλάζει με την πάροδο του χρόνου με τη μοναδική πατίνα που αναπτύσσεται στην επιφάνεια του μετάλλου.

Αν είστε αρκετά τολμηροί για να επιλέξετε αυτό το υλικό, εδώ είναι πέντε από τα καλύτερα bronze ρολόγια που κυκλοφόρησαν στην Baselworld 2019.

BELL & ROSS BR 03-92 DIVER GREEN BRONZE

Αν και το BR 03-92 Diver Green Bronze δεν είναι η πρώτη έκδοση του τετράγωνου καταδυτικού ρολογιού Bell & Ross που κατασκευάστηκε από μπρούντζο, διακρίνεται από τα προηγούμενα μοντέλα με το νέο λαδί χρώμα στο καντράν και την στεφάνη. Η ανθεκτική κάσα των 42 mm διαθέτει περιστρεφόμενη στεφάνη 60 λεπτών με ένθετο ανοδιωμένο αλουμίνιο στο αντίστοιχο χρώμα. Αυτό το σκληρό ρολόι, κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση 999 κομματιών και θα είναι διαθέσιμο αυτό τον μήνα.

www.bellross.com

ORIS DIVERS SIXTY FIVE STEEL AND BRONZE

Εάν είστε οπαδός των ρολογιών δύο τόνων, το Oris Divers Sixty Five έρχεται τώρα με ένα πρωτότυπο μίγμα μετάλλων από ατσάλι και μπρούντζο, τα οποία κάνουν την εμφάνιση τους στην κάσα AND και το μπρασελέ. Ένας από τους λόγους που χρησιμοποιήθηκε αυτός ο ασυνήθιστος συνδυασμός είναι ότι η Oris ήθελε να προσφέρει ένα ρολόι δύο τόνων σε προσιτή τιμή. Με κάσα 40mm, το Oris Sixty Five έρχεται με ένα πανέμορφο γυαλιστερό μπλε καντράν, ενώ τροφοδοτείται από έναν αυτόματο calibre μηχανισμό, που εμφανίζει τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα και την ημερομηνία.

www.oris.ch

TUDOR BLACK BAY BRONZE

Η τρίτη bronze έκδοση του θρυλικού Black Bay έρχεται με μία κάσα 43 χιλιοστών με μονόδρομη στεφάνη που διαθέτει ματ αλουμινένιο ένθετο. Προστατευμένο κάτω από το θολωτό κρύσταλλο από ζαφείρι, βρίσκεται το γκρι καντράν το οποίο δημιουργεί έναν υπέροχο συνδυασμό με την ματ bronze κάσα. Αυτό το όμορφο ρετρό ρολόι, τροφοδοτείται από έναν in-house calibre μηχανισμό MT560 με πιστοποίηση χρονομέτρου ακριβείας απο την COSC. Το ρολόι έρχεται με λουρί από nubuck δέρμα ή ύφασμα.

www.tudorwatch.com

Share.

Comments are closed.