Το χρυσό Rolex του αρχηγού της Αγγλίας “σήκωσε” πολλά φρύδια στο Κατάρ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι Καταριανοί δείχνουν να μην έχουν κανένα πρόβλημα με τα πανάκριβα ρολόγια, αλλά η πρόσφατη επιλογή του του αρχηγού της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας, Χάρι Κέιν, “σήκωσε” αρκετά φρύδια στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Ο επιθετικός την Τότεναμ, τον οποίο θέλει να αποκτήσει η Μπάγερν, εμφανίστηκε στο γήπεδο για τον πρώτο αγώνα της ομάδας του με την Εθνική ομάδα του Ιράν, φορώντας στον καρπό του ένα χρυσό Rolex Cosmograph Daytona ‘Rainbow’ (Ref. 116595RBOW) αξίας 624.000 ευρώ, το καντράν και η στεφάνη του οποίου είναι διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους στα χρώματα που ουράνιου τόξου, που είναι το σύμβολο στήριξης της  LGBTQ+ κοινότητας.

Η κίνηση αυτή του Κέιν ήταν καθαρά συμβολική, δεδομένου ότι είχε διαμηνύσει πως στον πρώτο αγώνα της Αγγλίας πρόκειται να φορέσει το περιβραχιόνιο στα χρώματα του ουράνιου τόξου ως ένδειξη διαμαρτυρίας και υποστήριξης προς την LGBTQ+ κοινότητα, όμως τελικά υποχώρησε μετά την απαγόρευση της FIFA, καθώς θα κινδύνευε να να φτάσει ακόμα και σε αποκλεισμό.

Πιστεύουμε πως με αυτό τον τρόπο ο Κέιν αντεπιτέθηκε στο Κατάρ και τη FIFA, απλώς αναρωτιόμαστε αν κάποιος από τη FIFA είχε μιλήσει μαζί του σχετικά με αυτό.

Να σημειώσουμε πως η κίνηση του Κέιν δεν έλαβε θετικά σχόλια από αρκετούς χρήστες στα social media, με πολλούς να αναφέρουν πως δεν πέτυχε τον στόχο του, καθώς ένα πανάκριβο ρολόι δεν μπορεί να συνδεθεί με τα προβλήματα διακρίσεων που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι αυτής της κοινότητας.


Διαβάστε επίσης: Το νέο ρολόι από την συνεργασία της G-Shock με την Supreme και την The North Face

Share.

Comments are closed.