Το Super Sea Wolf 68 της Zodiac είναι ένα ρολόι με ψυχή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Zodiac, η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1882 στο Le Locle της Ελβετίας, ανέκαθεν την διακατείχε ένα πνεύμα περιπέτειας. Το 1930, σχεδίασε και παρήγαγε το πρώτο αυτόματο σπορ ρολόι, και το 1953 εισήγαγε το Sea Wolf ως το πρώτο «ρολόι κατάδυσης» για ερασιτέχνες αλλα και επαγγελματίες.

Όταν το Super Sea Wolf 750-μέτρων εισήχθη στις αρχές της δεκαετίας του 1970, υιοθετήθηκε από το αμερικανικό ναυτικό Διάφορες εκδόσεις του ίδιου ρολογιού ήταν διαθέσιμες καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών και πρόσφατα η Zodiac έρχεται με επανεκδόσεις και αφιερώματα στα κλασικά κομμάτια.

Η τελευταία έκδοση, για την 50η επέτειο της Zodiac, είναι το Super Sea Wolf 68 Limited Edition -όπου μόνο 182 κομμάτια θα παραχθουν- και μόλις αποκαλύφθηκε στην Νέα Υόρκη. Διαθέτει βαθμολογία αντοχής στο νερό 100 ATM (3.390 ft.), αυτόματη κίνηση πιστοποίησης COSC σε κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και στεφάνη μονής κατεύθυνσης.

Το σκούρο γκρίζο καντράν διαθέτει δείκτες σε έντονο πορτοκαλί και το ρολόι έρχεται με λουράκι Velcro από καουτσούκ και μπρασελέ υψηλής αντοχής.

Διατίθεται στο zodiacwatches.com, και το κόστος του ανέρχεται στα $1.995. Είναι από κάθε άποψη ένα ρολόι για τον περιπετιώδη τύπο μέσα ή έξω από το νερό.

Share.

Comments are closed.