Το νέο Zenith Defy Classic Range Rover Edition

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα τελευταία τρία χρόνια η Zenith έχει συνεργαστεί με την Land Rover. Το 2017 ξεκίνησε μια δημιουργική συνεργασία με το Chronomaster El Primero Range Rover Velar, ένα μοντέλο εμπνευσμένο απο το εμβληματικό Range Rover. Ένα νέο αυτοκίνητο αξίζει ένα καινούριο ρολόι και η επόμενη γενιά Range Rover Evoque συνδυάζεται με το τελευταίο ρολόι της Zenith απο την συλλογή DEFY Classic: ένα κομψό και σπορ ρολόι που ταιριάζει σε ένα αυτοκίνητο που διακρίνεται για την σπορ πολυτέλειά του και έχει σχεδιαστεί τόσο για την ζωή σε μία σύγχρονη πόλη όσο και για αποδράσεις στην εξοχή.

Οι επιρροές από το σχεδιασμό του βρετανικού αυτοκινήτου είναι τόσο εμφανείς όσο και συναρπαστικές στο νέο ρολόι της Zenith. Το Defy Classic Range Rover διαθέτει μία κάσα διαμέτρου 41 mm και πάχους 10,75 mm από τιτάνιο με ωραία «χτενιστή» υφή και κυκλοφορεί σε συλλεκτική έκδοση 200 κομματιών. Για τη δημιουργία του συνεργάστηκαν στενά οι ομάδες σχεδιαστών και μηχανικών και των δύο εταιρειών.

Το skeleton καντράν αυτού του πραγματικά εντυπωσιακού μοντέλου είναι εμπνευσμένο από το σχέδιο που έχουν οι τροχοί του Range Rover Evoque, ενώ το χρώμα Arctic Petrol που υπάρχει σε διάφορες λεπτομέρειες στο τιμόνι και στα καθίσματα του αυτοκινήτου έχει «ντύσει» τον δευτερολεπτοδείκτη και τον ρότορα σε σχήμα αστεριού, που μπορεί να δει κανείς από την διάφανη πίσω όψη του ρολογιού.

Ομοίως, το ανάγλυφο μοτίβο με τους ρόμβους που κοσμεί το λουράκι από καουτσούκ είναι ίδιο με το καπιτονέ σχέδιο των δερμάτινων καθισμάτων του κορυφαίου SUV.

Ορατός και από τις δύο πλευρές του ρολογιού είναι ο νέος skeleton μηχανισμός Elite 670 SK, ο οποίος κουρδίζει αυτόματα, διαθέτει μοχλό και τροχό διαφυγής από πυρίτιο και προσφέρει τουλάχιστον 48 ώρες ενεργειακής αυτονομίας. Το DEFY Classic Range Rover Special Edition αντέχει σε πιέσεις μέχρι 10 ατμόσφαιρες, είναι δηλαδή στεγανό μέχρι 100 μ. βάθος.

Ο Gerry McGovern, Διευθυντής Σχεδιασμού της Land Rover, δήλωσε: “Το βασικό στοιχείο του νέου Range Rover Evoque είναι η ελκυστικότητα του. Το νέο ρολόι Zenith Defy Classic Range Rover αντιπροσωπεύει ένα βήμα προόδου στον συνεργατικό σχεδιασμό ρολογιών, με αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά επιθυμητό ρολόι και ένα αξιοσημείωτο αφιέρωμα στη συνεργασία της Zenith και της Land Rover.”

Περισσότερες πληροφορίες για τη Zenith θα βρείτε εδώ.

Share.

Comments are closed.