Το νέο smartwatch της Citizen σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητές σας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην CES 2023, η Citizen αποκάλυψε την τελευταία σειρά έξυπνων ρολογιών CZ Smart. Σχεδιασμένα για να λειτουργούν με την νέα εφαρμογή YouQ της Citizen, τα ρολόγια αναπτύχθηκαν χρησιμοποιώντας τεχνολογίες της IBM (Watson Studio) και της NASA.

Ο AI ενσωματωμένος “σύμβουλος αυτοφροντίδας” στο έξυπνο ρολόι Citizen CZ Smart βοηθά τους χρήστες να κατανοήσουν και να προβλέψουν μοτίβα κόπωσης και εγρήγορσης, ώστε να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες τους και να δημιουργήσουν καλύτερες συνήθειες.

Ο σύμβουλος αυτοφροντίδας μαθαίνει τις προτιμώμενες ώρες ύπνου και αφύπνισης του χρήστη μέσω των τεχνητών νευρωνικών δικτύων της IBM. Η εγρήγορση του χρήστη μετράται με τη χρήση ενός σκορ εγρήγορσης που βασίζεται στο Psychomotor Vigilance Task Test (PVT+) της NASA, το οποίο δημιουργήθηκε στο Εργαστήριο Αντιμέτρων Κόπωσης του Ερευνητικού Κέντρου Ames και χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στη μέτρηση της διανοητικής οξύτητας των αστροναυτών. Στη συνέχεια, τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ενός μοντέλου δυναμικής αναγνώρισης στην εφαρμογή YouQ για να προτείνει “Επιδιορθώσεις ενέργειας” που θα βοηθήσουν στη μείωση της κόπωσης και στη βελτίωση της εγρήγορσης.

Τα ρολόγια Citizen CZ Smart δεύτερης γενιάς διατίθενται σε 44mm (sport) και 41mm (casual), και μπορούν να φορεθούν με μπρασελέ ή ιμάντες σιλικόνης. Τα ρολόγια διαθέτουν οθόνη AMOLED 1,3 ιντσών, τροφοδοτούνται από τον Snapdragon Wear 4100+ της Qualcomm και έχουν αποθηκευτικό χώρο 8 GB. Η μπαταρία τους έχει πάνω από 24 ώρες διάρκεια ζωής και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες λειτουργίες, τα ρολόγια είναι εξοπλισμένα με γυροσκόπιο, υψόμετρο, βαρόμετρο, επιταχυνσιόμετρο, αισθητήρα καρδιακών παλμών και αισθητήρα φωτός περιβάλλοντος SP02. Συμβατά με συσκευές Apple iPhone και Android, τα ρολόγια έχουν προεγκατεστημένες τις εφαρμογές YouQ, Strava, Spotify, YouTube Music και Amazon Alexa.

Με τιμή μεταξύ 350 και 375 δολάρια, τα ρολόγια CZ Smart δεύτερης γενιάς θα είναι διαθέσιμα μέσω της Citizen αργότερα αυτόν τον Μάρτιο.


Διαβάστε επίσης: 8 από τα καλύτερα ρολόγια που κυκλοφόρησε η Timex το 2022

Share.

Comments are closed.