Το νέο ρολόι της Timex δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το Rolex GMT-Master

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν από λίγους μήνες σας είχαμε παρουσιάσει το Q Timex, ένα ρολόι το οποίο έγινε ανάρπαστο και εξαντλήθηκε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, καθώς ήταν μια σύγχρονη επανέκδοση ενός ρολογιού που κυκλοφόρησε το 1979 και αποτέλεσε σταθμό για την αμερικανική ετικέτα.

Το συγκεκριμένο ρολόι, το οποίο θύμιζε το πολυπόθητο “Pepsi” της Rolex, επανακυκλοφόρησε και φυσικά έγινε sold out, καθώς η Timex είναι μια εταιρεία που γνωρίζει ακριβώς τι θέλουν οι πελάτες της, που είναι: προσιτά ρολόγια σε στυλ της δεκαετίας του 70′.

Βλέποντας λοιπόν αυτή την μεγάλη επιτυχία, η Timex μόλις αποκάλυψε το νέο M79 Automatic. Αυτό το τελευταίο ρολόι είναι κάτι εντελώς νέο, παρόλο που μπορεί να φαίνεται αρκετά οικείο, καθώς το “Q” που υπήρχε στο Q Timex, το οποίο υποδείκνυε ένα ρολόι με κίνηση χαλαζία (Quartz), αντικαταστήθηκε “Μ” που σημαίνει ότι στην καρδιά του M79 υπάρχει μια μηχανική κίνηση.

Timex

Το νέο ρολόι σε “Batmam” στυλ λόγω των χρωμάτων του, θυμίζει αρκετά ακόμα ένα μοντέλο της Rolex, και συγκεκριμένα το GMT-Master, και διατηρεί την ίδια εμφάνιση με το προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας με την διαφορά την αυτόματη κίνηση, η οποία είναι ορατή από το πίσω μέρος της κάσας.

Το M79 διαθέτει μια κάσα 40mm, στεφάνη μονής κατεύθυνσης και έχει αντοχή στο νερό στα 50 μέτρα.

Timex

Αν λοιπόν είστε συλλέκτης της συγκεkrιμένης σειράς ρολογιών ή ψάχνετε ένα ρολόι που είναι αξιόπιστο, προσιτό και θυμίζει αρκετά ένα μοντέλο της Rolex, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Το M79 Automatic θα είναι διαθέσιμo στα μέσα Φεβρουαρίου, με την αξία του να ανέρχεται στα 279 δολάρια.


Διαβάστε επίσης: 3 νέα πανέμορφα ρολόγια αφιερωμένα στις Ένοπλες Δυνάμεις

Share.

Comments are closed.