Το νέο ρολόι της TAG Heuer για την Aston Martin Red Bull Racing της Formula 1

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η TAG Heuer είναι ο Επίσημος Χρονομέτρης της ομάδας Aston Martin Red Bull Racing της Formula 1 από το 2016, μια συνεργασία που ανανεώθηκε το 2018 και πρόκειται να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του 2021.

Προκειμένου να τιμήσει αυτή την συνεχιζόμενη συνεργασία με την Aston Martin Red Bull Racing, ο οίκος ωρολογοποιίας πρόσφατα αποκάλυψε ένα πανέμορφο ρολόι ειδικής έκδοσης, που σχεδιάστηκε για να αντανακλά την κοινή τους αισθητική.

Πρόκειται για έναν χρονογράφο 43mm, ο οποίος διαθέτει έναν κομψό σχεδιασμό και εμπνεύστηκε από το νέο αυτοκίνητο της Aston Martin Red Bull Formula 1 που παρουσιάστηκε στις 19 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Το νέο ρολόι διαθέτει κάσα από ατσάλι με μπλε ταχυμετρική στεφάνη και μπλε καντράν, όπως το αγωνιστικό αυτοκίνητο, έναν εντυπωσιακό κίτρινο δείκτη δευτερολέπτων και φυσικά το κόκκινο χρώμα της Red Bull εμφανώς τοποθετημένο στην στεφάνη, στο εσωτερικό των χρονογράφων και στο λογότυπο Formula 1 στον μεσαίο χρονογράφο.

Το ρολόι διαθέτει κρύσταλλο από ζαφείρι, η ένδειξη της ημερομηνίας βρίσκεται στην θέση 4, στο πίσω μερός της κάσας είναι χαραγμένο το λογότυπο της Aston Martin Red Bull Racing, οι δείκτες και οι ενδείξεις έχουν επικάλυψη Super-LumiNova, τροφοδοτείται από μια κίνηση χαλαζία, και διαθέτει ατσάλινο μπρασελέ.

Πρόκειται για ένα στιβαρό και ανθεκτικό ρολόι, το οποίο έχει αντοχή σε κρούση και στο νερό στα 200 μέτρα, και σύμφωνα με την TAG Heuer έχει περάσει από 60 ελέγχους ποιότητας.

Να αναφέρουμε ότι η TAG Heuer βρίσκεται στον κόσμο της Formula 1 από το ξεκίνημα της το 1950, έχοντας κατά καιρούς διαθέσει σε διάφορες ομάδες μηχανικά χρονόμετρα που μετρούν με ακρίβεια ενός δεκάτου του δευτερολέπτου. Από το 1971 ως το 1979 ήταν ο Επίσημος Χρονομέτρης της Scuderia Ferrari, ενώ ο αείμνηστος Ayrton Senna είχε επιλεγεί ως ο πρώτος πρεσβευτής της TAG Heuer στην καμπάνια «Don’t Crack Under Pressure».

Η τιμή του TAG Heuer Formula 1 Aston Martin Red Bull Racing Special Edition 2020 είναι 1.550 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer στην επίσημη ιστοσελίδα της εδώ.


Διαβάστε επίσης: Η G-Shock μόλις κυκλοφόρησε ένα ρολόι αφιερωμένο στον Μπρους Λι

Share.

Comments are closed.