Το νέο ρολόι της G-Shock φτιάχτηκε για τις χιονισμένες πλαγιές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν λίγες ημέρες σας παρουσιάσαμε το British Army X G-SHOCK Mudmaster, το οποίο ήταν αποτέλεσμα της συνεργασία της G-Shock με τον Βρετανικό Στρατό για να αντέχει στα σκληρότερα περιβάλλοντα της Γης. Τώρα, ακόμα ένα ρολόι έρχεται να προστεθεί στην σειρά Mudmaster της ιαπωνικής μάρκας, το οποίο είναι μια περιορισμένη έκδοση και έγινε σε συνεργασία με την κορυφαία μάρκα snowboard, Burton.

Μιλάμε για το GGB100BTN-1A, το οποίο, όπως και όλα τα G-Shock, είναι ένα στιβαρό και σκληρό ρολόι που μπορεί να αντέξει σχεδόν οποιαδήποτε συνθήκη και να το υποβάλλουν, συμπεριλαμβανομένων των χιονισμένων ορεινών πλαγιών που έρχονται αντιμέτωποι οι επαγγελματίες snowboarders.

Για την δημιουργία του ιδιαίτερου ρολογιού η G-Shock πήρε έμπνευση από την φύση. Το λουράκι του για παράδειγμα, θυμίζει τα χιονισμένα δέντρα στα δάση της Βρετανικής Κολούμπια του Καναδά, όπως αυτά αποθανατίστηκαν από τον διάσημο φωτογράφο Dean Blotto Grey.

Η κάσα του GGB100BTN-1A δημιουργήθηκε για να ταιριάζει με το εντυπωσιακό μοτίβο που υπάρχει στο λουράκι και φέρει τα λογότυπα G-Shock και Burton. Το ρολόι διαθέτει την δομή Carbon Core Guard, η οποία αποτελείται από τρεις δακτύλιους από ίνες άνθρακα που προσφέρουν αντοχή στην εξαιρετικά ελαφριά κάσα, και μεγάλα κουμπιά τα οποία εξασφαλίζουν εύκολη λειτουργία ακόμα και όταν φοράμε γάντια.

Τέλος, το νέο ρολόι φέρει τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Bluetooth, το οποίο επιτρέπει τον συγχρονισμό με την εφαρμογή G-Shock Connected
  • Εντοπισμό θέσης, δεδομένα ανατολής και δύσης του ηλίου, βηματομετρητή
  • Πυξίδα, θερμόμετρο, υψόμετρο / βαρόμετρο και επιταχυνσιόμετρο
  • Αντοχή στο νερό στα 200 μέτρα και αντοχή σε κρούση
  • Χρονόμετρο και χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης
  • 5 ξυπνητήρια
  • Πλήρες αυτόματο ημερολόγιο
  • Παγκόσμια ώρα

Το GGB100BTN-1A θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα στις 21 Φεβρουαρίου και στην ιστοσελίδα της G-Shock τον Απρίλιο. Η τιμή του ανέρχεται σε 440 δολάρια.


Διαβάστε επίσης: Το British Army X G-SHOCK Mudmaster είναι ένα ρολόι έτοιμο για μάχη!

Share.

Comments are closed.