Το νέο ρολόι της Brietling θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χθές το απόγευμα, το αφεντικό του οίκου ωρολογοποιίας Breitling, Georges Kern, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, επιβεβαιώνοντας την άφιξη ενός “νέου” ρολογιού.

Πρόκειται για την επανέκδοση του πολύ αγαπημένου και σπάνιου χρονογράφου Co-Pilot Ref. 765 AVI, ο οποίος είχε ένα τολμηρό σχέδιο, κυκλοφόρησε την δεκαετία του 1950 και έγινε το αγαπημένο ρολόι αρκετών πιλότων. Η νέα έκδοση, με την ονομασία AVI Ref. 765 1953 Re-Edition, διαθέτει σχεδόν την ίδια εμφάνιση με το πρωτότυπο και θα κυκλοφορήσει με κάσα από ατσάλι, ροζ χρυσό και πλατίνα.

Όπως και το πρωτότυπο, το νέο ρολόι διαθέτει μια κάσα 41mm, θολωτό κρύσταλλο και μια 12-ωρη στεφάνη που ασφαλίζεται με τρεις βίδες που είναι τοποθετημένες ακριβώς στις ίδιες θέσεις με εκείνες του μοντέλου που κυκλοφόρησε πριν χρόνια. Όλα τα ρολόγια είναι εξοπλισμένα με τον αυτόματο μηχανισμό B09 caliber, ο οποίος προσφέρει απόθεμα ισχύος 70 ώρες και έχει πιστοποίηση χρονομέτρου COSC.

Το μοντέλο με κάσα από ατσάλι είναι μια περιορισμένη έκδοση 1953 τεμαχιών, κοστίζει 8.400 ευρώ και διατίθεται ήδη για προπαραγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα της Breitling. Τα άλλα δύο μοντέλα με κάσα από ροζ χρυσό και πλατίνα, όπως αναφέρει ο Kern, πρόκειται να είναι διαθέσιμα τον Μάιο και τον Ιούνιο αντίστοιχα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Breitling εδώ.


Διαβάστε επίσης: 4 απίστευτα pilot ρολόγια που μας τράβηξαν την προσοχή

Share.

Comments are closed.