Το νέο ρολόι της Bell & Ross παίρνει έμπνευση από τις ειδικές δυνάμεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην ιστορία της η Bell & Ross έχει κατασκευάσει ρολόγια για τις ελίτ των ειδικών δυνάμεων, όπως για την Ομάδα Παρέμβασης της Εθνικής Χωροφυλακής της Γαλλίας (GIGN) και την αντιτρομοκρατική μονάδα RAID της Γαλλικής Αστυνομίας, τις οποίες προμήθευε με ρολόγια που μπορούσαν να ενσωματωθούν άψογα με τις στολές τους και ήταν στην ουσία αόρατα.

Ένα τέτοιο ρολόι ειδικής έκδοσης κυκλοφόρησε πριν τρία χρόνια η Bell & Ross, το οποίο ονομαζόταν BR03-92 Black Camo και διέθετε ένα μαυρο μοτίβο καμουφλάζ στο καντράν. Τώρα, ο γαλλικός οίκος ωρολογοποιίας αποφάσισε να κυκλοφορήσει ακόμα ένα ρολόι περιορισμένης έκδοσης, το οποίο διαθέτει και πάλι ένα μοτίβο καμουφλάζ, στο οποίο κυριαρχεί αυτή την φορά το λευκό χρώμα.

Το νέο ρολόι διαθέτει μια κάσα 42mm με μαύρο ματ κεραμικό και αποτελείται από δύο διαφορετικά καντράν: ένα με μοτίβο καμουφλάζ σε λευκό και γκρι χρώμα, κάτω από το οποίο υπάρχει ένα δεύτερο καντράν σε μαύρο χρώμα με επικάλυψη Super-LumiNova, το οποίο είναι ορατό από τις “τρύπιες” ενδείξεις των ωρών.

Η ίδια επικάλυψη έχει εφαρμοστεί και στους δείκτες του ρολογιού, ώστε να εξασφαλιστεί μέγιστη αναγνωσιμότητα στο σκοτάδι, ενώ η ημερομηνία είναι εμφανής από ένα μικρό παραθυράκι ανάμεσα στην θέση 4 και 5. Στο εσωτερικο του ρολογιού χτυπά ο αυτόματος μηχανισμός BR-CAL.302 που έχει ως βάση τον Sellita SW300-1 και προσφέρει ένα απόθεμα ισχύος 38 ωρών.

Το Bell & Ross BR 03-92 White Camo έχει αντοχή σε βάθος 100 μέτρων και συνοδεύεται από έναν δερμάτινο ιμάντα από μοσχάρι με το ίδιο μοτίβο καμουφλάζ που έχει το καντράν, αλλά και από έναν ιμάντα από καουτσούκ.

Πρόκειται για μια έκδοση 999 τεμαχίων και η τιμή του ανέρχεται σε 3.500 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Bell & Ross εδώ.

Διαβάστε επίσης: 8 πανέμορφα ρολόγια που γεννήθηκαν για να ζουν… κάτω από τα κύματα!

Share.

Comments are closed.