Το νέο ρολόι της Bell & Ross διαθέτει ένα καθηλωτικό καντράν!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Bell & Ross είναι γνωστή για το πάθος της με οτιδήποτε σχετίζεται με την αεροπορία και τον στρατιωτικό εξοπλισμό, και το απέδειξε σε πολλές περιπτώσεις, όχι μόνο με τα κλασικα μοντέλα των συλλογών BR 01 και BR 03, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα vintage ρολόγια των πιλοτηρίων, αλλά και με ειδικές εκδόσεις που βασίζονται στην εμφάνιση πραγματικών οργάνων πτήσης.

Όσο αφορά την δεύτερη περίπτωση, η μάρκα με έδρα το Παρίσι μόλις κυκλοφόρησε ένα από τα πιο εμβληματικά της μοντέλα. Πρόκειται για ένα ρολόι που είναι εμπνευσμένο από τα ραντάρ που χρησιμοποιούν οι ελεγκτές εναέριας πτήσης και διαθέτει ένα παράξενα ελκυστικό καντράν σε κόκκινο χρώμα.

Ο λόγος για το Bell & Ross BR 03-92 Red Radar Ceramic, το οποίο διαθέτει είναι η τρίτη προσθήκη στην συλλογή Radar της μάρκας. Σε αντίθεση με το πρώτο μοντέλο Red Radar που κυκλοφόρησε το 2011, η κάσα του νέου μοντέλου είναι  42mm και όχι 46mm, γεγονός που το καθιστά πιο ευκολοφόρετο, και είναι πλέον κατασκευασμένη από κεραμικό, το οποίο είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές, ελαφρύτερο και απαλότερο στην αφή.

Το highlight στο νέο μοντέλο είναι φυσικά το καντράν, το οποίο διαθέτει δύο ομόκεντρους κύκλους, εκ των οποίων ο εξωτερικός εμφανίζει τις ώρες και ο εσωτερικός τα λεπτά. Για να διαβάσει κανείς την ώρα θα πρέπει απλά να δει την θέση που βρίσκονται τα δύο μικρά αεροπλανάκια που φαίνεται να “πετούν” περιμετρικά των ομόκεντρων κύκλων. Τέλος, ένας κόκκινος δείκτης εμφανίζει τα δευτερόλεπτα.

Το ρολόι διαθέτει επίσης κρύσταλλο από ζαφείρι σε κόκκινο χρώμα, είναι ιδιάβροχο στα 100 μέτρα, και στο εσωτερικό του φιλοξενεί τον αυτόματο μηχανισμό Calibre 302, o οποίος έχει ως βάση τον Sellita SW300 και προσφέρει 42 ώρες απόθεμα ισχύος.

Το Bell & Ross BR 03-92 Red Radar Ceramic (ref. BR0392-RRDR-CE/SRB) συνοδεύεται από έναν ιμάντα από καουτσούκ και έναν εξαιρετικά ανθεκτικό ιμάντα από μαύρο ύφασμα με velcro κλείσιμο. Είναι μια περιορισμένη έκδοση 999 τεμαχίων και θα είναι διαθέσιμο στις αρχές Ιουλίου στην τιμή των 3.900 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Bell & Ross εδώ.


Διαβάστε επίσης: Ένα πανέμορφο καταδυτικό ρολόι Bell & Ross με ισχυρό στρατιωτικό DNA

Share.

Comments are closed.