Το νέο Rolex της MAD Paris θα σας κάνει να τρίβετε τα μάτια σας!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η MAD Paris είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία η οποία παίρνει εμβληματικά μοντέλα διάσημων οίκων, όπως της Rolex, της Audemars Piguet και του Patek Philippe, και τα μεταμορφώνει χρησιμοποιώντας ιδιαίτερες τεχνικές. Οι ωρολογοποιοί της MAD Paris ανακατασκευάζουν προσεκτικά και με σεβασμό κάθε κομμάτι, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις της υψηλής ωρολογοποιίας, να αποκτήσουν ένα ξεχωριστό ρολόι που να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα τους.

Πρόσφατα η MAD Paris κυκλοφόρησε ένα Rolex Datejust με επικάλυψη DLC (άνθρακας σαν διαμάντι). Το ρολόι διαθέτει μια κάσα με διάμετρο 41mm, η οποία είναι πλήρως επενδυμένη με μια μαύρη γυαλιστερή επίστρωση και διαθέτει τις χειροποίητες πινελιές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα ρολόγια της MAD Paris.

Feature

Το ρολόι διαθέτει μια κυματοειδή στεφάνη, μαύρο καντράν, το παραθυράκι της ημερομηνίας στην θέση “3” και 10 διαμάντια στις θέσεις των ενδείξεων. Στο εσωτερικό του ρολογιού χτυπά ο αυτόματος μηχανισμός της Rolex, Caliber 3135, ο οποίος προσφέρει απόθεμα ισχύος 48 ώρες.

Feature

Το MAD Paris Rolex Datejust 41mm αυτή την στιγμή είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα Feature για 22.702,95 ευρώ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι επειδή η MAD Paris είναι ανεξάρτητη μάρκα και δεν συνδέεται με οποιαδήποτε μάρκα ρολογιών, η αρχική εγγύηση του κατασκευαστή δεν ισχύει.

Διαβάστε επίσης: Δείτε 16 σπάνια Rolex που βρίσκονται σε online δημοπρασία αυτή την στιγμή

Share.

Comments are closed.