Το νέο μοντέλο Oris Chronoris Limited Edition

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το εμβληματικό Chronoris, ένα ρολόι που δημιούργησε η Oris για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού τη δεκαετία του 1970, επιστρέφει με μία νέα συλλεκτική έκδοση 200 αντιτύπων. Το νέο μοντέλο μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν υψηλής απόδοσης χρονογράφο με ακρίβεια 1/4ου του δευτερολέπτου.

Ο μηχανισμός του Oris Calibre 673 είναι αυτόματος, βασισμένος στον ETA 7750, λειτουργεί σε συχνότητα 4 Hz (28.800 ταλαντώσεις/ώρα) και προσφέρει 48 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

Διαθέτει δύο μετρητές 30 λεπτών και 12 ωρών, τοποθετημένων σε κάθετη διάταξη στο καντράν και ξεχωρίζει από τις πορτοκαλί λεπτομέρειες, ένα σχεδιαστικό στοιχείο που προέρχεται από το πρωτότυπο μοντέλο. Οι κεντρικοί δείκτες και οι ενδείξεις των ωρών φέρουν φωσφορίζουσα επίστρωση Super-LumiNova.

Η ρετρό ατσάλινη κάσα του έχει διάμετρο 40 mm συνδυάζεται αρμονικά είτε με ατσάλινο μπρασελέ εμπνευσμένο από τα 70s, είτε με καφέ λουράκι από παλαιωμένο δέρμα είτε με μαύρο λουράκι από καουτσούκ.

Στεγανό μέχρι 100 μ. βάθος, κάθε αντίτυπο του ORIS Chronoris Limited Edition προσφέρεται σε μία vintage δερμάτινη θήκη, μαζί ένα υφασμάτινο λουράκι τύπου ΝΑΤΟ και ένα ειδικό εργαλείο αλλαγής του λουριού.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Share.

Comments are closed.