Το νέο ‘Lunar Rainbow’ της G-SHOCK είναι εξωπραγματικό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια G-Shock της Casio φθάνει με ένα αποκλειστικό και περιορισμένης έκδοσης σχέδιο, το “Lunar Rainbow”, που είναι τόσο εντυπωσιακό όσο και ανθεκτικό.

Με επίσημη ονομασία MTGB1000RB-2A, το ρολόι που κάνει τα κεφάλια να γυρίσουν, αποτίει φόρο τιμής στην 20η επέτειο της σειράς των πολυτελών ρολογιών Metal Twisted G-Shock.

Το νέο ρολόι βασίζεται στο μοντέλο MTG-B1000, το οποίο ήταν το πρώτο παράδειγμα MT-G με σύνδεση Bluetooth. Το όνομα του είναι εμπνευσμένο από την διάθλαση του φωτός στα σταγονίδια του νερού που αιωρούνται στον αέρα δημιουργώντας το γνωστό ουράνιο τόξο, του οποίου το εντυπωσιακό φάσμα χρωμάτων απεικονίζεται στην στεφάνη.

Η ειδική έκδοση MTG περιλαμβάνει έναν μαλακό ιμάντα ουρεθάνης, καθώς και μια ειδική συσκευασία η οποία συνεχίζει το φινίρισμα IP (Ionic Plating) του ουράνιου τόξου. Το ρολόι περιλαμβάνει επίσης μια σειρά χαρακτηριστικών όπως την δυνατότητα φόρτισης με ηλιακή ενέργεια, μια κάσα ενισχυμένη με ίνες άνθρακα, κρύσταλλο απο ζαφείρι και Triple G Resist για την απορρόφηση των κραδασμών.

Έρχεται επίσης με όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά των G-Shock, όπως:

– 200 μέτρα αντοχή στο νερό και αντοχή σε κρούση
– Super Illuminator
– Παγκόσμια ώρα (39 TZ + 27 cities)
– Dual Dial Display
– Πλήρες αυτόματο φως LED
– Χρονόμετρο και χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης
– Καθημερινές ειδοποίησεις
– Πλήρες αυτόματο ημερολόγιο

Η περιορισμένη έκδοση MTGB1000RB-2A εμφανίστηκε στην εμπορική έκθεση Baselworld στη Βασιλεία της Ελβετίας, προτού να πωληθεί στο λιανικό εμπόριο για $ 1.000 δολάρια τον Ιούνιο.

Share.

Comments are closed.