Το νέο Longines HydroConquest Full Black Ceramic

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ξεxωρίζοντας για τις καθαρές γραμμές του, το Longines HydroConquest εισήχθη πριν από 10 χρόνια ως μέρος της αθλητικής συλλογής της μάρκας. Αυτό το μοντέρνα σχεδιασμένο καταδυτικό ρολόι έχει δει από τότε πολυάριθμες επαναλήψεις, συμπεριλαμβανομένων των νεώτερων εκδόσεων που είναι εφοδιασμένες με έγχρωμα κεραμικά ένθετα στη στεφάνη. Η μάρκα τώρα προχωρά μερικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση ενσωματώνοντας το κεραμικό σε ολόκληρη την κάσα. Γνωρίστε το νέο Longines HydroConquest Full Black Ceramic.

Αυτό το νέο Longines HydroConquest είναι ένα δυναμικό ρολόι κατάδυσης και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο τελευταίο facelift της συλλογής. Αυτό που είναι πραγματικά καινούργιο, είναι η κάσα του που κατασκευάζεται για πρώτη φορά από υψηλής τεχνολογίας, μαύρο κεραμικό, ανθεκτικό στις γρατζουνιές – το “ZrO2” που είναι τυπωμένο στο καντράν είναι μια υπενθύμιση της χημικής του σύνθεσης και είναι το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται από την Omega για το SM300.

Εκτός απο το νέο υλικό, η κάσα αυτής της νέας έκδοσης είναι η ίδια με τα μοντέλα απο ατσάλι, με διάμετρο 43 χιλιοστών και αντίσταση στο νερό στα 300 μέτρα. Μεταξύ των πιο αξιοσημείωτων updates, είναι ο σχεδιασμός των προστατευτικών της βιδωτής κορώνας ο οποίος έχει ελαφρώς αναδιαμορφωθεί, χωρίς ωστόσο να είναι ενοχλητικός.

Στο καντράν όλες οι ενδείξεις και οι δείκτες φέρουν φωσφορίζουσα επίστρωση SuperLuminova για να εξασφαλίζεται απόλυτη ευκρίνεια στο σκοτάδι του βυθού. Στο 3 υπάρχει το παράθυρο της ημερομηνίας. Στο εσωτερικό του κρύβει έναν ελβετικό αυτόματο μηχανισμό με 64 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

Το Longines HydroConquest Full Black Ceramic διαθέτει ένα λουράκι απο καουτσούκ με πτυσσόμενο κούμπωμα διπλής ασφαλείας. Η τιμή του έχει οριστεί στα €3.180 και θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο του 2019.

Περισσότερες πληροφορίες για την Longines εδώ.

Share.

Comments are closed.