Το νέο φουτουριστικό ρολόι MB & F HM9 Flow

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στα τέλη της δεκαετίας του 1940 και της δεκαετίας του 1950, η αεροδυναμική άρχισε να ριζώνει στον σχεδιασμό αυτοκινήτων. Οι καμπυλόγραμμες μορφές έγιναν πιο εμφανείς, δίνοντας την υπόσχεση ισχύος και ταχύτητας – και οι σχεδιαστές καθοδηγούνταν περισσότερο από την έννοια της αισθητικής απ’ ό,τι οποιαδήποτε επιστημονική παραίνεση.

Εμπνευσμένο από τα βελτιωμένα σώματα των mid-century αυτοκινήτων και των αεροπλάνων, το MB & F HM9 Flow είναι ένα ρετρο-φουτουριστικό ρολόι. Η αυτόματη κίνηση, του in-house μηχανισμού του, αποτελείται από δύο τροχούς ζυγοστάθμισης σε κάθε πλευρά, που συνδέονται με ένα πλανητικό διαφορικό που υπολογίζει κατά μέσο όρο την παραγωγή τους για να παρέχει μια ακριβή ανάγνωση στην οθόνη κατακόρυφης κλήσης. Η κάσα του είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο, με πέντε παράθυρα κρυστάλλων ζαφειριού, που παρέχουν θέα πάνω στο καντράν και στα βασικά εξαρτήματα κίνησης.

Δύο εκδόσεις του ρολογιού θα είναι διαθέσιμες: η Road edition με ένα speedo-εμπνευσμένο καντράν και εναν rose gold μηχανισμό και η Air edition με έναν σκουρόχρωμο μηχανισμό και ένα καντράν σε aviation στυλ. Κάθε ένα απο αυτά τα ρολόγια περιορίζεται σε 33 μόνο παραδείγματα.

Η τιμή του ανέρχεται στα $182.000 στο mbandf.com

 

Share.

Comments are closed.