Το Bremont Jaguar D-Type κατασκευάστηκε για τους λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O πολυτελής χρονογράφος Bremont Jaguar D-Type, μας μεταφέρει με έξοχο τρόπο πίσω στην χρυσή εποχή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η Bremont αποτίει φόρο τιμής σε μία από τις πιο γνωστές διαδρομές του κόσμου με το ρολόι Jaguar D-Type. Παίρνει το όνομα του από την vintage Jaguar που κέρδισε τρία συναπτά πρωταθλήματα του Le Mans στα μέσα της δεκαετίας του 1950.

Ο πανέμορφος bi-compax χρονογράφος διαθέτει μπλέ καντράν με δύο sub-dials από βουρτσισμένο νίκελ, μια ταχυμετρική στεφάνη πάνω στο καντράν και ένα vintage λογότυπο της Jaguar, τα οποία στεγάζονται σε μία three-piece “Trip-Tick” σατινέ κάσα των 43 χιλιοστών.

Από το κρύσταλλο ζαφειριού στο πίσω μέρος της κάσας, αποκαλύπτεται η όμορφα ολοκληρωμένη μηχανική κίνηση BE-50AE και ένας περίπλοκος ρότορας εμπνευσμένος από το τιμόνι της Jaguar.

Τα επιπλέον στοιχεία του ρολογιού της Bremont που είναι συνδεδεμένα με την Βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία είναι το μπλε δερμάτινο λουρί Jaguar, η κορώνα η οποία είναι χαραγμένη με το αυθεντικό πέλμα των ελαστικών Dunlop και ένα ακόμα vintage λογότυπο Jaguar.

Τέλος, ο Ian Callum, Διευθυντής Σχεδίασης της Jaguar, έχει υπογράψει κάθε δερμάτινη συσκευασία για αυτό το αποκλειστικό μοντέλο.

Με την παραγωγή του αποκλειστικού ρολογιού περιορίζεται στα 300 κομμάτια, το Bremont Jaguar-D-Type είναι σχεδόν εξίσου σπάνιο με το vintage racing car που το ενέπνευσε.

Share.

Comments are closed.