Το αγαπημένο ρολόι του Τζεφ Μπέζος δεν είναι τόσο ακριβό όσο νομίζεις!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι περισσότεροι θα υπέθεταν ότι τα ρολόγια που φοράει ο Τζεφ Μπέζος κοστίζουν μια περιουσία, δεδομένου ότι είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αλλά και για το γεγονός ότι έδωσε 42 εκατ. δολάρια για να φτιάξει ένα γιγαντιαίο ρολόι που θα μετρά τον χρόνο ασταμάτητα για 10.000 χρόνια και δεν θα χάνει ούτε δευτερόλεπτο, ο ιδρυτής της Amazon ωστόσο, δεν έχει ξοδέψει και τόσα πολλά χρήματα για τα κομμάτια που φιγουράρουν κατά καιρούς στον καρπό του.

Αν και έχει μια περιουσία που ανέρχεται σε 192 δισεκατομμύρια δολάρια, ο Μπέζος συνήθως εμφανίζεται φορώντας ένα Ulysses Nardin Dual Time στον καρπό του, το οποίο είναι το αγαπημένο του και δεν κοστίζει πάνω από 10.000 δολάρια. Με λίγη εξοικονόμηση, μπορείτε και εσείς να φορέσετε το ίδιο ρολόι με τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου.

Τα υπόλοιπα ρολόγια που έχουν εντοπιστεί στον καρπό του Μπέζος, είναι ένα Breitling Chronomat 44 GMT, το οποίο κοστίζει περίπου 5.500 δολάρια, αλλά και ένα Patek Philippe Calatrava 5119G-001, το οποίο είναι το πιο ακριβό ρολόι της συλλογής του και το φοράει μόνο σε πολύ σπάνιες περιστάσεις, όπως για την υπογραφή κάποιας μεγάλης επιχειρηματικής συμφωνίας ή σε κάποια σημαντική εκδήλωση.

Βέβαια, αν έχεις ένα μηχανικό ρολόι, ύψους 150 μέτρων, που τροδοφοτείται από θερμικούς κύκλους ημέρας και νύχτας, συγχρονίζεται με το ηλιακό μεσημέρι και κοστίζει 42 εκατ. δολάρια, δεν χρειάζεσαι ένα Rolex για δείξεις πόσα πολλά χρήματα έχεις. Εξάλλου έχουμε δει μεγιστάνες, όπως ο Μιλ Γκέιτς, που τα ρολόγια τους αξίζουν πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά του Μπέζος.


Διαβάστε επίσης: Το ρολόι του Στιβ Τζομπς είναι πιο φθηνό από το δικό σου!

Share.

Comments are closed.