Τα ρολόγια που φορούσαν διαβόητοι μαφιόζοι που κυριαρχούσαν στην Αμερική

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εδώ στο Perpetual έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος και των ενορχηστρωτών του, όπου η ζωή πολλών εξ’ αυτών αποτέλεσε έμπνευση για μερικές από τις καλύτερες γκανγκστερικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που έχουμε δει.

Οι ιστορίες των περισσοτέρων “αστέρων” του υποκόσμου, όπως ο Αλ Καπόνε, ο Μπάγκσυ Σίγκελ και ο Τσαρλς Λάκι Λουτσιάνο, είναι ήδη γνωστές, ωστόσο, αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι τα ρολόγια που φιγούραραν στον καρπό των διαβόητων μαφιόζων που κυριαρχούσαν στην Αμερική πριν πολλές δεκαετίες, η ζωή των οποίων συχνά τελείωνε με φυλάκιση ή θάνατο.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε το Bulova που φορούσε ο Μπάγκσι Σίγκελ και το Patek Philippe που έδωσε ο Λάκι Λουτσιάνο στον συνάδελφο του Τζόσεφ Μπονάνο, ο οποίος διοικούσε μία από τις πέντε οικογένειες της Κόζα Νόστρα και ήταν η κύρια πηγή έμπνευσης για τα βιβλία και τις ταινίες “Νονός”. Βλέπουμε επίσης το πολύ ιδιαίτερο Hamilton ρολόι που φορούσε ο διαβόητος ληστής τραπεζών και “Νο. 1 δημόσιος κίνδυνος”, Τζον Ντίλιγκερ, το αριστοκρατικό Rolex που ανήκε στον μαφιόζο Αλ Καπόνε και το Rolex (εντελώς διαφορετικού στυλ) που φορούσε ο “βασιλιάς της κοκαΐνης”, Πάμπλο Εσκομπάρ.


Διαβάστε επίσης: 10 ταινίες που βασίστηκαν στην ζωή αληθινών γκάνγκστερ

Share.

Comments are closed.