Τα δύο νέα ρολόγια της G-Shock είναι κατασκευασμένα για κομάντο!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια G-Shock της Casio είναι μια ειδική έκδοση δύο ρολόγιων με καμουφλάζ print, το ένα από τιτάνιο και το άλλο από ανοξείδωτο ατσάλι, τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν αυτόν το Δεκέμβριο.

Πρόκειται για δύο στιβαρά ρολόγια που είναι τόσο εντυπωσιακά όσο και ανθεκτικά. Το μοντέλο GMWB5000TCM-1 διαθέτει κάσα και μπρασελέ από τιτάνιο, τα οποία έχουν ένα μοναδικό camo print που έγινε με λέιζερ. Η τετράγωνη κάσα διαθέτει ψηφιακή οθόνη STN για μεγαλύτερη αντίθεση και ορατότητα σε διαφορετικές γωνίες. Το MTGB1000DCM-1 από την άλλη, έχει κάσα και μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι με ακριβώς το ίδιο camo print.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν τα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας της G-Shock, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας Two-Way Time Sync που συνδυάζει τη δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth και την αυτορυθμιζόμενη ατομική χρονομέτρηση Multi-Band 6 για ακριβή απεικόνιση ώρας / ημερομηνίας σχεδόν οπουδήποτε στον πλανήτη, και την δυνατότητα φόρτισης με ηλιακή ενέργεια.

Το GMWB5000TCM-1 διαθέτει 4 ξυπνητήρια, χρονόμετρο 1/100 sec και απεικόνιση ημέρας / μήνα. Το MTGB1000DCM-1 είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι που διαθέτει αναλογική οθόνη, κρύσταλλο ζαφείρι και τεχνολογία Triple G Resist για την απορρόφηση των κραδασμών.

Και τα δύο ρολόγια διαθέτουν επίσης όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά των G-Shock, όπως:

– 200 μέτρα αντοχή στο νερό και αντοχή σε κρούση
– Super Illuminator
– Παγκόσμια ώρα (39 TZ + 27 cities)
– Dual Dial Display
– Πλήρες αυτόματο φως LED
– Χρονόμετρο και χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης
– Καθημερινές ειδοποίησεις
– Πλήρες αυτόματο ημερολόγιο

Το MTGB1000DCM-1 κοστίζει 1.200 δολάρια και το GMWB5000TCM-1 έχει αξία 1.600 δολάρια. Και τα δύο είναι διαθέσιμα σε καταστήματα λιανικής πώλησης της G-SHOCK και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ.


Διαβάστε επίσης: 5 ρολόγια που θα σε κάνουν να σηκώσεις με περηφάνια το μανίκι

Share.

Comments are closed.