Τα 5 πιο δημοφιλή ρολόγια του έτους σύμφωνα με τις αναζητήσεις στην Google

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η τιμή αγοράς ενός καινούργιου ρολογιού από πολυτελείς οίκους, όπως η Rolex, ανεβαίνει συνεχώς με τα χρόνια και ο εντοπισμός μιας πραγματικής ευκαιρίας γίνεται όλο και πιο δύσκολος. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά η εταιρία Watchfinder & Co., η οποία ιδρύθηκε το 2002 και έχει καθιερωθεί ως ο ιδανικός “προορισμός” για όσους θέλουν να πουλήσουν ή να αγοράσουν premium μεταχειρισμένα ρολόγια.

Με χιλιάδες ρολόγια διαθέσιμα, από περισσότερες από 50 πολυτελείς μάρκες, όπως η Rolex, η OMEGA, η Cartier κ.α., αλλά και ένα πιστοποιημένο κέντρο σέρβις, η Watchfinder & Co. είναι το καλύτερο μέρος για να βρει κανείς ένα πολυτελές ρολόι.

Θέλοντας να προετοιμαστεί για την είσοδο της και σε άλλες αγορές, η εταιρεία συγκέντρωσε δεδομένα 12 μηνών από την Google, προκειμένου να προσδιορίσει ποια ήταν τα πιο περιζήτητα ρολόγια το 2020. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως τον Σεπτέμβριο του 2020, πραγματοποιήθηκαν παγκοσμίως 62,7 εκατομμύρια αναζητήσεις για ρολόγια πολυτελείας. Συνολικά, αυτές οι αναζητήσεις αφορούσαν περισσότερες από 2.080 διαφορετικές μάρκες και μοντέλα, ήταν δηλαδή στοχευμένες και δεν περιείχαν γενικούς όρους όπως “πολυτελή ρολόγια”.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Rolex ήταν ο οίκος ωρολογοποιίας με τις περισσότερες αναζητήσεις στην Google, με το μοντέλο Submariner να βρίσκεται στην πρώτη θέση με περίπου 5,1 εκατομμύρια αναζητήσεις τον τελευταίο χρόνο.

Δείτε παρακάτω τα πέντε πιο δημοφιλή ρολόγια του έτους σύμφωνα με τις αναζητήσεις στην Google.

  • Rolex Submariner (περίπου 5,1 εκατομμύρια αναζητήσεις τον τελευταίο χρόνο, κατά μέσο όρο περίπου 430.000 αναζητήσεις το μήνα)
  • Rolex Daytona (περίπου 3,8 εκατομμύρια αναζητήσεις τον τελευταίο χρόνο, κατά μέσο όρο περίπου 320.000 αναζητήσεις το μήνα)
  • Rolex Datejust (περίπου 2,5 εκατομμύρια αναζητήσεις τον τελευταίο χρόνο, κατά μέσο όρο περίπου 210.000 αναζητήσεις το μήνα)
  • Rolex Oyster Perpetual (περίπου 1,8 εκατομμύρια αναζητήσεις τον τελευταίο χρόνο, κατά μέσο όρο περίπου 150.000 αναζητήσεις το μήνα)
  • Audemars Piguet Royal Oak (περίπου 1,4 εκατομμύρια αναζητήσεις τον τελευταίο χρόνο, κατά μέσο όρο περίπου 110.000 αναζητήσεις το μήνα)

Διαβάστε επίσης: Η Rolex μόλις αποκάλυψε 8 νέα πανέμορφα ρολόγια Submariner

Share.

Comments are closed.