Σειρά συκευών κουρδίσματος ρολογιών Wolf Axis

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αγοράζοντας ένα καλό αυτόματο ρολόι ή έχετε ήδη μια ωραία συλλογή, το να τα αφήσετε να παραμένουν αδρανή ενώ δεν βρίσκονται στον καρπό σας είναι λάθος. Τα ρολόγια σας αξίζουν την φροντίδα και την προστασία που παρέχει η κατάλληλη συσκευή κουρδίσματος, ένα watch winder.

Οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι: κατ’ αρχάς, αποτελεί μια επένδυση που θα διατηρήσει τη συλλογή σου σε άριστη κατάσταση, έπειτα, προστατεύεις τα ρολόγια σου από φθορές ή παλαίωση λόγω ελλιπούς χρήσης, ενώ αποκτάς μια ωραία συσκευή που επιτρέπει σε κάθε ενδιαφερόμενο να απολαύσει τη συλλογή σου.

Η σειρά Wolf Axis παρέχει στη συλλογή των ρολογιών σας ένα χώρο φύλαξης ο οποίος είναι ισοδύναμός όσον αφορά την χειροτεχνία και την τεχνολογία, όσο των ρολογιών που προστατεύει. Ένας πατενταρισμένος μηχανισμός καταμέτρησης περιστροφών μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 300 και 1200 περιστροφών την ημέρα και τα προγράμματα περιστροφής διπλής κατεύθυνσης δίνουν σε κάθε ρολόι της συλλογής σας τον τέλειο άνεμο ενώ σας επιτρέπει να δείτε την κατάσταση τους μέσω της οπίσθιας οθόνης LCD. Ο σιωπηλός κινητήρας του μετρά τις περιστροφές με ακρίβεια, ενώ μπορεί να λειτουργεί με εναλλασσόμενο ρεύμα ή με μπαταρίες λιθίου.

Το Axis είναι διαθέσιμο ως τριπλό, διπλό ή μονό watch winder, που όλα περιλαμβάνουν επιπλέον υπερυψωμένο αποθηκευτικό χώρο για ένα ή περισσότερα ρολόγια.

Δείτε παρακάτω τις διαθέσιμες συσκευές κουρδίσματος:

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Share.

Comments are closed.