Πέντε πανέμορφα ρολόγια Omega που κοστίζουν κάτω από 10.000 ευρώ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Omega είναι ένας από τους πιο σεβαστούς και εμβληματικούς οίκους ωρολογοποιίας ρολογιών σε ολόκληρο τον κλάδο. Ο τεράστιος κατάλογος της μάρκας μπορεί να υπερηφανεύεται για την ποικιλομορφία των ρολογιών του, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται μοντέλα που σχετίζονται με το franchise James Bond, αλλά και με τις επανδρωμένες διαστημικές αποστολές.

Παρά την τεράστια φήμη της Omega, τα ρολόγια της εξακολουθούν να είναι σχετικά προσιτά και απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα συλλεκτών με διαφορετικά budget. Ακολουθούν πέντε μοντέλα κοστίζουν κάτω από 10.000 ευρώ, τα οποία απευθύνονται τόσο σε νέους όσο και σε έμπειρους συλλέκτες.

1. Omega Speedmaster Professional “Moonwatch”

Πολλοί άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με το Omega Speedmaster Professional, καθώς ήταν το πρώτο ρολόι που φορέθηκε στην επιφάνεια της Σελήνης. Αυτός ο τίτλος είναι δύσκολο να νικηθεί, γι’ αυτό το Speedmaster είναι ένα πολυπόθητο μοντέλο για τους συλλέκτες και όχι μόνο. Αν ψάχνετε για ένα νεότερο μοντέλο που τιμά το σχέδιο του αρχικού Omega Speedmaster που πήγε στη Σελήνη, το ref. 311.30.42.30.01.005 μπορεί να σας αρέσει.

2. Omega Speedmaster MKII ref. 145.014

Αν ψάχνετε για vintage ρολόγια Omega, τότε το Speedmaster Professional Mark II ref. 145.014 θα σας εντυπωσιάσει. Τόσο οι έμπειροι όσο και οι νέοι συλλέκτες θα εκτιμήσουν την αξία και την ιστορία πίσω από αυτό το ρολόι, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1969. Διαθέτει εσωτερική ταχυμετρική στεφάνη και μια ενδιαφέρουσα κάσα σε σχήμα tonneau.

3. Omega Speedmaster “Dark Side of The Moon”

Μια άλλη ενδιαφέρουσα έκδοση του Omega Speedmaster Professional είναι η ref. 311.92.44.51.01.003 – γνωστή και ως “Dark Side of the Moon” λόγω της μαύρης κεραμικής κάσας, του ασορτί κεραμικού καντράν και της γυαλισμένης κεραμικής στεφάνης. Αυτή η έκδοση του Speedmaster τροφοδοτείται τον Co-Axial Caliber 9300, ο οποίος προσφέρει απόθεμα ισχύος 60 ωρών.

4. Omega Seamaster Aqua Terra 150

Το Seamaster Aqua Terra είναι ένας άγνωστος ροκ σταρ ανάμεσα στα διάφορα ρολόγια απαρτίζουν τον τρέχοντα κατάλογο της μάρκας. Το Omega Seamaster Aqua Terra είναι σε κάθε περίπτωση το ναυτικό ρολόι, ωστόσο, είναι εξίσου κατάλληλο για χρήση στη στεριά, καθιστώντας το μια πολύ δημοφιλή επιλογή για όποιον αναζητά ένα ευέλικτο πολυτελές ρολόι με καθαρές γραμμές.

5. Omega Planet Ocean

Ενώ το Aqua Terra αναπτύχθηκε για ξηρά και θάλασσα, το Omega Seamaster Planet Ocean είναι ένα πραγματικό καταδυτικό ρολόι, καθώς έχει αντοχή στο νερό σε βάθος 600 μέτρων, βαλβίδα διαφυγής ηλίου και περιστρεφόμενη στεφάνη μονής κατεύθυνσης. Η ref. 2218.50.00 είναι η έκδοση του χρονογράφου Omega Planet Ocean που διαθέτει εκπληκτικές πορτοκαλί πινελιές στη στεφάνη, στο καντράν και τα μπουτόν χρονογράφου, οι οποίες του δίνουν μια πιο σπορ αισθητική και το ξεχωρίζουν από υπόλοιπα παραδοσιακά καταδυτικά ρολόγια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.


Διαβάστε επίσης: Δύο μοναδικά ρολόγια OMEGA, που διαθέτουν τον ίδιο, επαναστατικό μηχανισμό

Share.

Comments are closed.